Κουτροκόη: Η περιπέτεια μετά την αποτυχημένη επέμβαση στις φωνητικές χορδές

«Τέσσερις μήνες ήμουν σε αφωνία- Έκανα σεμινάρια φωνητικής & λογοθεραπεία»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ντόρας Κουτροκόη στο “Happy Day”

Για την αποτυχημένη επέμβαση που έκανε στις φωνητικές της χορδές μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Action 24 αναγκάστηκε να είναι σε αφωνία για μεγάλο διάστημα, όπως αποκάλυψε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το “Happy Day”.

Ντόρα Κουτροκόη: Υπεβλήθη σε χειρουργείο - Τι έπαθε η δημοσιογράφος;

«Είχα στις φωνητικές μου χορδές πάρα πολλά προβλήματα. Ο γιατρός μού είχε πει “μην ανησυχείς, σε 10- 15 μέρες θα είσαι περδίκι, θα μπορείς να κάνεις κανονικά την εκπομπή σου κτλ”», περιέγραψε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη και στη συνέχεια αποκάλυψε πως η επέμβαση δεν πήγε καλά, γεγονός που τη δυσκόλεψε πολύ στην πορεία.

Τέσσερις μήνες ήμουν σε αφωνία. Χρειάστηκε να πάω σε σεμινάρια φωνητικής, να ακολουθήσω λογοθεραπεία. Κοινώς απέτυχε η επέμβαση

«Έχασα τη φωνή μου για 40 μέρες. Δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε για τα απλά. Αυτό πήγε και πολύ πίσω τη συνεργασία μου με το Action. Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο και ξεκίνησα τελικά τον Μάιο», εξομολογήθηκε.

Ντόρα Κουτροκόη: Η συνεργασία που δε θυμάται και … ούτε θέλει να θυμάται

Σε ερώτηση για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, η οποία διεκόπη απότομα, είπε: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτήν την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δε θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δε θα ήθελα να το θυμάμαι».

Οικονόμου - Παυλόπουλος: Η απάντηση στην Κουτροκόη μετά τις δηλώσεις της

Πρόσθεσε πως δεν είχε ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που της είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι «τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν». «Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δε νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου», παραδέχτηκε. 

Ντόρα Κουτροκόη: H προσωπική της ζωή και ο μπαμπάς του παιδιού της

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εδώ και κάποιο διάστημα είναι μόνη και κατ΄επιλογή. «Σε καμία περίπτωση δεν έφτασα κοντά στον γάμο. Νομίζω δε θα ξαναπαντρευόμουν, με το παιδί μου αυτή τη στιγμή στην ηλικία των 10 ετών. Δε με γοητεύει κιόλας», είπε.

Ο πρώην σύζυγός της και μπαμπάς του Λευτέρη ζει στην Κρήτη«Στην καθημερινότητα δεν μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού εδώ. Με τον μπαμπά απολαμβάνει άλλα πράγματα, ώρες χαλάρωσης σαββατοκύριακα, τις γιορτές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και το καλοκαίρι. Είναι τελείως διαφορετικό. Η καθημερινότητα είναι βουνό», σημείωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top