Σταμάτης Γαρδέλης: Συνάντησε τον μικρό του γιο μετά τη νοσηλεία στο Δαφνί

Όσα αποκάλυψε ο αδερφός του, Παναγιώτης Γαρδέλης

Δείτε το βίντεο για τον Σταμάτη Γαρδέλη από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Στο σπίτι του επέστρεψε εδώ και λίγες ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο Δαφνί. 

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί

Έπειτα από δική του πρωτοβουλία, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα της ψυχιατρικής κλινικής όπου και νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες, προκειμένου να μπορέσει να βρει και πάλι την ισορροπία του.

Ο αδερφός του Σταμάτη Γαρδέλη, Παναγιώτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό, όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός συναντήθηκε με τον μικρότερο γιο του, μετά τη νοσηλεία στη ψυχιατρική κλινική.

«Με τη μάνα τώρα στο σπίτι να δω τι θα γίνει, τη γηροκομώ να δω τι θα γίνει τώρα… Ο Σταμάτης δεν μπορεί, έχει τα δικά του και κάνει την θεραπεία του. Έρχεται και αυτός και βοηθάει όποτε μπορεί», είπε αρχικά ο αδερφός του ηθοποιού. 

Σταμάτης Γαρδέλης: Η ηλικία, τα παιδιά και το διαζύγιο

«Θέλει ηρεμία, έρχεται εδώ βλέπει τη μάνα του, ξαναπηγαίνει σπίτι του, αυτά. Θα πηγαίνει να κάνει κάποιες συνεδρίες, θα μιλάει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους να τον βλέπουν μια φορά την εβδομάδα. Παίρνει κάποια χάπια και τώρα είναι στη φάση της ανάρρωσης», πρόσθεσε.  

Σχετικά με τον αν μιλάει με φίλους, ο Παναγιώτης Γαρδέλης ανέφερε: «Κάποιοι φίλοι του έχουν επικοινωνία, πάνε σπίτι του, έχει ανθρώπους και μιλάει, δεν σηκώνει τηλέφωνα, μιλάει μόνο με γνωστά πρόσωπα». 

«Έχει επικοινωνία με τα παιδιά του. Ο μεγάλος του γιος είναι στη Θεσσαλονίκη κι ο μικρότερος είναι στην Αθήνα. Έχει έρθει εδώ στο σπίτι να δει τη γιαγιά και τον Σταμάτη», αποκάλυψε ο Παναγιώτης Γαρδέλης.  

Δικηγόρος Σταμάτη Γαρδέλη: «Θα μείνει ακόμα μια εβδομάδα στο Δαφνί»

Κλείνοντας, ο αδερφός του γόη των 80s, ανέφερε: «Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση γιατί η μάνα θέλει άνθρωπο, λεφτά δεν υπάρχουν, εγώ δουλεύω και ο Σταμάτης δεν μπορεί να είναι 100% εδώ. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top