Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το χοντρύναμε και έχουμε ξεφύγει»

Η παρουσιάστρια του Shopping Star για το bullying

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Πόσο χρόνο έχω;» με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλου. Η παρουσιάστρια του Shopping Star δε θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή του συνεργάτη της.

Χαρισόπουλος: «Η παράσταση είναι το πρώτο μανιφέστο των φαλακρών»

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Πρεμιέρα για την παράσταση «Πόσο χρόνο έχω;»

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Πρεμιέρα για την παράσταση «Πόσο χρόνο έχω;»

«Με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, σ.σ τη φωνή του Shopping Star, συνεργαζόμαστε πάρα πολύ καλά αν και δε βλεπόμαστε πολύ αφού βρίσκεται σε άλλο στούντιο», είπε αρχικά στην κάμερα του Breakfast@star.

Η εν λόγω παράσταση είναι αφιερωμένη στους καραφλούς, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος επισημαίνοντας, ωστόσο, το bullying που…τρώνε οι καραφλοί.

Τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το political correct

Τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το political correct

«Έχουμε γαλουχηθεί με έναν τρόπο που κάνουμε ένα σχόλιο και στην ουσία κρίνουμε κάποιον και κάτι τέτοιο είναι λάθος», σχολίασε η ίδια τονίζοντας για το political correct. «Πλάκα στην πλάκα το χοντρύναμε και έχουνε ξεφύγει και πλέον προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Το καλό είναι να κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του και να προσέξουμε τι λέμε και πως θα νιώθαμε εμείς σε ένα αντίστοιχο σχόλιο. Κι εγώ έχω ακούσει πολλά σχόλια που με έχουν στεναχωρήσει. Ευτυχώς, όχι στο μόντελινγκ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top