Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρξε περίοδος με την Τζένη που είχαμε από 5 ευρώ»

Η αποκάλυψη του γνωστού τραγουδιστή

Δείτε όσα είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά αλλά και την περίοδο των οικονομικών δυσκολιών που πέρασαν μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Δήμος Αναστασιάδης: Το χαρακτηριστικό που θα άλλαζε στην Τζένη Θεωνά

«Όταν με ρωτάνε πότε θα παντρευτούμε με τη Τζένη και πότε θα βαφτίσουμε το παιδί, ρίχνω την ασπίδα μου κι απαντώ ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά μόνο εμάς. Θα το κάνουμε με τον τρόπο μας και θα είναι έτσι όπως εμείς ονειρευόμαστε», δήλωσε αρχικά. 

Πολλές από τις επιτυχίες που παίζουν στα ραδιόφωνα φέρουν την ερμηνευτική και μουσική υπογραφή του Δήμου Αναστασιάδη

Πολλές από τις επιτυχίες που παίζουν στα ραδιόφωνα φέρουν την ερμηνευτική και μουσική υπογραφή του Δήμου Αναστασιάδη

«Αν μου έλεγαν όταν γνωριστήκαμε με τη Τζένη ότι θα είμαστε μαζί εννέα χρόνια, θα έλεγα ότι κάποιος με δουλεύει. Κι εκεί είναι που έρχεται και το αναπάντεχο, ποτέ μη βάζεις τη λογική σου στα κομμάτια του έρωτα και των σπουδαίων πραγμάτων. Δε πάει βάσει προγράμματος, είναι στο ανεξέλεγκτο, στο ξέφρενο, εκεί που δε μπορείς να ελέγξεις τίποτα», πρόσθεσε. 

Αναστασιάδης: Το σύμφωνο συμβίωσης με τη Θεωνά και το ενδεχόμενο γάμου

Σε άλλο σημείο, ο τραγουδιστής και δημιουργός μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι. «Υπήρχε εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου και δεν είχε ούτε η Τζένη. Είχαμε από πέντε ευρώ ο καθένας. Έχουμε συνδεθεί τόσο πολύ με τη Τζένη, κι έχουμε περάσει πολλά στάδια και για αυτό χαίρομαι που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Η Τζένη έχει φτάσει στο σημείο να βάλει βενζίνη και να δώσει την ταυτότητά της, γιατί δεν είχε ούτε πέντε ευρώ. Ήμασταν σε αυτήν τη φάση, αλλά το αντιμετωπίσαμε με χαμόγελο, είπαμε δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε» αποκάλυψε. 

Ο Δήμος Αναστασιάδης κι η Τζένη Θεωνά έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι, τον μικρό Αρίωνα

Ο Δήμος Αναστασιάδης κι η Τζένη Θεωνά έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι, τον μικρό Αρίωνα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι, είναι ότι δεν πούλησα ποτέ την αισθητική μου», κατέληξε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top