Αναστασιάδης: Το σύμφωνο συμβίωσης με τη Θεωνά και το ενδεχόμενο γάμου

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη βάπτιση του γιου τους Αρίωνα;

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της Τζένης Θεωνά στο Happy Day

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz είναι δίχως αμφιβολία ο Δήμος Αναστασιάδης με την Τζένη Θεωνά. Οι δυο τους είναι σχεδόν 8 χρόνια μαζί, ενώ ο ερχομός του γιου τους Αρίωνα το 2019, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους.

Τζένη Θεωνά: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

 

Το ζευγάρι έχει φτάσει δύο φορές κοντά στον γάμο, όμως οι συνεχείς καραντίνες στάθηκαν εμπόδιο στο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 

Αναστασιάδης: Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα για το αν με τη σύντροφό του επιχειρήσουν και τρίτη φορά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

«Πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ειδικά το ζήτημα της βάφτισης είναι λεπτό, καθώς ο Αρίωνας είναι πλέον σε μια ηλικία που επιβάλλει να την κάνουμε με έναν δικό μας τρόπο, τον οποίο δεν επιθυμούμε να μοιραστούμε δημόσια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Στη συνέχεια απάντησε για το αν είναι καλυμμένος με το σύμφωνο συμβίωσης που έχει υπογράψει με την αγαπημένη του.

«Στην παρούσα φάση, ναι. Έτσι όπως είμαστε το θεωρώ σωστό. Και για μένα και για την Τζένη ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που είχαμε στο μυαλό μας, ούτε βαθιά μας επιθυμία. Είναι πολύ σημαντικός για κάποιους ανθρώπους, όχι όμως για μένα».

«Οι σχέσεις ασφαλώς και αλλάζουν στην πάροδο του χρόνου – πόσο μάλλον μια σχέση ζωής, η οποία εμπεριέχει πολλά συναισθήματα. Όταν λέω «αλλάζουν», εννοώ ότι τα συναισθήματα παίρνουν άλλη μορφή. Φυσικά, όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή μας, είναι όλα διαφορετικά πλέον. Εμένα όμως μου αρέσει το διαφορετικό, η εξέλιξη, η αλλαγή. Θα ήταν πολύ βαρετό αν τα πράγματα έμεναν αυτούσια, ίδια, στη ζωή, ακόμα και στον έρωτα», εξομολογήθηκε για το πώς έχει αλλάξει η σχέση του με την ηθοποιό, μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top