Βασίλης Γιακουμάρος: Ο ρόλος Στα Σύνορα και η ευγνωμοσύνη στον Μπέζο

Χαίρεται που τον ακολουθεί ο ρόλος του Μάνου από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Βασίλη Γιακουμάρο  στη σειρά του Star, «Στα Σύνορα». Υποδύεται τον Ντίνο, ένα λαμόγιο…χασάπη και χαίρεται πολύ γι’ αυτή τη δουλειά.

Ο Βασίλης Γιακούμαρος είναι ο Ντίνος Στα Σύνορα

Ο Βασίλης Γιακούμαρος είναι ο Ντίνος Στα Σύνορα

«Είναι πολύ ωραία παρέα. Εγώ έχω «ερωτευθεί» τον Κώστα Κόκλα. Με κάλεσε ο σκηνοθέτης, μου πρότεινε τη δουλειά, έκανα casting και πήρα τον ρόλο», είπε στην εκπομπή Breakfast@star.

Ένας από τους ρόλους που τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα είναι αυτός του Μάνου στο Ευτυχισμένοι Μαζί. «Ο κόσμος με γνώρισε από αυτή τη σειρά. Με φωνάζουν ακόμα Μάνο και δε με πειράζει καθόλου αυτό».

Βασίλης Γιακουμάρος: Τα τρυφερά λόγια για τον Γιάννη Μπέζο

Βασίλης Γιακουμάρος: Τα τρυφερά λόγια για τον Γιάννη Μπέζο

Ο ηθοποιός μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Μπέζο και, όπως είπε, του χρωστάει. «Χρωστάω στον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πάνω από όλους μας και ο τελευταίος που πρόσεχε ήταν ο εαυτός του. Μας έδινε χώρο και ατάκες. Μας μάθαινε την κωμωδία».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στη απόφασή του να ανοίξει ένα καφέ, καθώς δεν μπορεί να βιοποριστεί μόνο από το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Κάποιοι βιοπορίζονται μόνο από την υποκριτική. Εγώ το κατάφερα κατά περιόδους, όμως οι λογαριασμοί έρχονται συνέχεια», πρόσθεσε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top