Χριστίνα Μπόμπα για τα κιλά της: «Έχω φτάσει στην αντίπερα όχθη»

Τι είπε για τα σχόλια που αφορούν στα κιλά της

Στην τελική ευθεία για να μπουν στο σπίτι τους που έχει ανακαινιστεί εξ' ολοκλήρου βρίσκονται η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια από τις Ελληνίδες celebrities που συνεχώς δέχονται αρνητικά σχόλια στα social media είτε για πράγματα που κάνουν είτε για την εμφάνισή τους είτε για αυτά που φορούν και για τα κιλά τους.

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει 4 ιδανικά looks για το φθινόπωρο

Μιλώντας στο podcast του Oneman.gr, η γνωστή Influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αναφέρθηκε στα αρνητικά αυτά σχόλια, δηλώνοντας πως πλέον της περνούν αδιάφορα.

«Έχουν περάσει χρόνια που είμαι μπροστά στα φώτα, έχω διαβάσει τόσα σχόλια, ειδικά αυτά που αφορούν τα κιλά δεν με απασχολούν καθόλου. Τώρα πια έχω περάσει απ’ όλα τα στάδια απέναντι στα αρνητικά σχόλια, στεναχώρια, νεύρα, να κάνω λίγο πίσω στις αποφάσεις μου. Τώρα είμαι στη φάση αδιαφορία, δεν με ενδιαφέρει, κάνω τα δικά μου και αυτά που πιστεύω και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Στο παρελθόν με πείραζαν πολύ.

Πάντα τα συζητούσα με τον Σάκη γιατί και εκείνος είναι πολύ προβεβλημένος, οπότε έχει αυτή την εμπειρία. Είναι πολύ ορθολογιστής και εννοείται δεν μπορούν να σε αγαπάνε όλοι. Πάντα με τον Σάκη συζητάω τα συγκεκριμένα θέματα. Δεν τα συζητάω πια, έχω φτάσει στην αντίπερα όχθη» τόνισε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες το απόσπασμα μετά το 14:00:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top