Mariah Carey: Tραγούδησε με τη 12χρονη κόρη της σε sold out συναυλία της

Τα δίδυμα παιδιά της έχουν ταλέντο στη μουσική

H Mariah Carey πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικη περιοδεία σε 13 μέρη της Βόρειας Αμερικής/ ΕΡΤ

Στα μονοπάτια της διάσημης μαμάς τους κινούνται τα δίδυμα παιδιά της Mariah Carey, Monroe και Moroccan.

Η 54χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή σε sold out συναυλία της στο Λος Άντζελες και τραγούδησε με τη 12χρονη κόρη της, το βράδυ της Παρασκευής 17/11.

Μαμά και κόρη τραγούδησαν μαζί το «Jesus Born on This Day» από το εορταστικό άλμπουμ της Mariah Carey,  «Merry Christmas» του 1994.

@allthingsfun_lively Mariah Carey and her daughter Monroe Cannon singing "Jesus born on this day" at Hollywood bowl #mariahcarey #alliwantforchristmas #losangeles #hollywoodbowl #fyp ♬ original sound - Allthingsfun&Lively

Η Monroe, που θυμίζει εκπληκτικά τη μαμά της ακόμη και στις κινήσεις της, έδειξε επίσης το ταλέντο της, παίζοντας κιθάρα κατά τη διάρκεια μιας άλλης χριστουγεννιάτικης παράστασης.

«Νομίζω ότι η κόρη μου κάνει πρόβες περισσότερο από εμένα, οπότε νομίζω ότι μπορεί να το έχει.. λίγο περισσότερο από εμένα», είπε η Mariah Carey στο ABC News. Για τα παιδιά της έχει πει επίσης ότι δουλεύουν σκληρά πάνω στη μουσική και πως είναι ταλαντούχα, αλλά δεν ξέρει αν αυτό θα ακολουθήσουν και στο μέλλον.

Το εκπληκτικό ρετιρέ της Mariah Carey στη Νέα Υόρκη ανοίγει για το κοινό!

Αρκετοί σταρ παρακολούθησαν το εορταστικό σόου, μεταξύ των οποίων η Kris Jenner, η Nicole Richie και η Kim Kardashian, η οποία πήρε μαζί και τις κόρες της, North και Chicago, καθώς και την ανιψιά της, Dream.

Η Monroe και ο Moroccan θα βρεθούν επίσης με τη μαμά τους στη σκηνή κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων Billboard την ερχόμενη Κυριακή, στα οποία η Carey πρόκειται να ερμηνεύσει τη Νο 1 επιτυχία της «All I Want For Christmas Is You».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top