Τραγικό συμβάν πριν τη συναυλία της Σουίφτ- Γιατί αναβλήθηκε

To συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας για τη θαυμάστριά της που πέθανε

Λίγες ώρες πριν δώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στο Ρίο Ντε Τζανέιρο η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε τελικά να μην τραγουδήσει.

Taylor Swift: Το πρώτο δημόσιο φιλί με τον hot σύντροφό της Travis Kelce!

Την απόφαση, όπως η ίδια δήλωσε, την πήρε λίγες ώρες πριν βγει στη σκηνή και ο λόγος ήταν οι υψηλές θερμοκρασίες που είχαν ως αποτέλεσμα μία fan της να χάσει τη ζωή της.

Η τραγουδίστρια μέσα από ένα Instastory της δήλωσε συντετριμμένη.

«Το γράφω από το καμαρίνι μου στο γήπεδο. Έχει ληφθεί η απόφαση να αναβληθεί η αποψινή συναυλία λόγω των ακραίων θερμοκρασιών στο Ρίο. Η ασφάλεια και η ευημερία των θαυμαστών μου, των συναδέλφων μου ερμηνευτών και του συνεργείου πρέπει και θα είναι πάντα προτεραιότητα» ανέφερε η τραγουδίστρια προκαλώντας συγκίνηση.

Η fan της τραγουδίστριας ήταν μόλις 23 ετών και κατέρρευσε λίγες ώρες την τη συναυλία της Σουίφτ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε την Ana Clara Benevides Machado με ένα μήνυμα στο οποίο έλεγε πόσο συντετριμμένη αισθάνεται.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά με συντετριμμένη καρδιά σας λέω ότι χάσαμε μία θαυμάστρια νωρίτερα απόψε πριν από την συναυλία μου. Δεν θα μπορέσω να μιλήσω για αυτό από σκηνής γιατί νιώθω ότι με κυριεύει η θλίψη όταν προσπαθώ (να μιλήσω γι' αυτό). Θέλω να πω τώρα ότι νιώθω βαθιά αυτή την απώλεια και η πληγωμένη μου καρδιά είναι δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους της. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πίστευα ότι θα συνέβαινε όταν αποφασίσαμε να έρθουμε με αυτή την περιοδεία στη Βραζιλία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top