Η Στικούδη αποκάλυψε την ηλικία της και ο Σερίφης τα δώρα που της αρέσουν!

Ευτυχισμένο το ζευγάρι περιμένει τον ερχομό του δεύτερου γιου του

Κατερίνα Στικούδη- Βαγγέλης Σερίφης: Όσα είπαν εν αναμονή του δεύτερου γιου τους- βίντεο Happy Day

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, βρέθηκαν σε πάρτι γενεθλίων γνωστού pr manager. Η τραγουδίστρια μίλησε για το πώς βιώνει τα δικά της γενέθλια και ο μουσικός αποκάλυψε ποια δώρα έχουν «απήχηση» στη γυναίκα του. Παράλληλα, μίλησαν για το δεύτερο μωρό που περιμένουν σε λίγους μήνες. 

Βαγγέλης Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη κατά τη χθεσινοβραδινή τους έξοδο τους / NDP Nίκος Ζότος

Βαγγέλης Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη κατά τη χθεσινοβραδινή τους έξοδο τους / NDP Nίκος Ζότος

«Όταν ήμουν μικρή γινόταν χαμός όταν είχα γενέθλια. Πάρτι, τούρτες, μπαλόνια, φίλοι, σχολείο… καθώς μεγάλωνα, δεν ξέρω, δεν το διασκεδάζω τόσο πολύ. Βαριόμουνα όλη αυτή τη διαδικασία. Είμαι 38 και μια χαρά περνάω, γιατί με προσέχουν οι άνδρες του σπιτιού», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στικούδη.

Στικούδη: Μας δείχνει το φαγητό που της ετοίμασε ο Bαγγέλης Σερίφης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DjRicoNevma (@djrico99)

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Σερίφης αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, της έκανε δώρα χρυσαφικά, αλλά τα έβλεπε «μέσα στο συρτάρι να κάθονται και να περνούν τα χρόνια». «Μόλις πας και βρεις κάτι πιο αθλητικό σε ρούχο, κάτι λίγο περίεργο, που δεν έχει σημασία αν έχει μεγάλο κόστος, αμέσως το βλέπεις στην επιφάνεια», πρόσθεσε ο σύζυγός της.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαίωσε ότι και το δεύτερο μωρό της είναι αγόρι. «Είναι άντρας! Τέσσερις Σερίφηδες στη ζωή μου από δω και πέρα… με το καλό δηλαδή να γίνουν τέσσερις», κατέληξε η performer. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top