Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η ενόχλησή της για τα επικριτικά σχόλια στη Δέσποινα Βανδή

Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη για τα επικριτικά σχόλια στη Δέσποινα Βανδή και το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Βαγγέλη Σερίφη- βίντεο Happy Day

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη παραβρέθηκε στο opening του νέου μαγαζιού του Στάθη Σχίζα και μιλώντας στους δημοσιογράφους… αναφέρθηκε στο μωράκι της, αποκαλύπτοντας το φύλο του!

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε πότε γεννάει και το ζώδιο του μωρού

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια εξέφρασε την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και ρωτήθηκε για το «ποιο είναι το πιο τρελό μήνυμα ή σχόλιο που έχει λάβει…».

Τότε, εκείνη απάντησε: «Γιατί με εκνευρίζεις τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός (σ.σ: το μωρό) και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου! Με αυτά που ακούει ο κακομοίρης, με κλώτσησε... », είπε η Κατερίνα Στικούδη, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει αγοράκι!

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν είμαστε σίγουροι για το φύλο του μωρού»

Υπενθυμίζεται ότι η performer και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, έχουν ήδη έναν γιο, τον Βύρωνα, ο οποίος είναι δύο ετών.

Κατερίνα Στικούδη- Βαγγέλης Σερίφης σε έξοδό τους, τον Νοέμβριο του 2022/ NDP Νίκος Ζότος

Κατερίνα Στικούδη- Βαγγέλης Σερίφης σε έξοδό τους, τον Νοέμβριο του 2022/ NDP Νίκος Ζότος

Μέχρι τώρα, η τραγουδίστρια, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν είχε αποκαλύψει αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι. «Έχω μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δε θέλω να το πω ακόμα. Βασικά δεν είμαστε σίγουροι γιατί μας μπερδεύει ο ομφάλιος λώρος. Εγώ μέσα μου ξέρω τι… φουρνίζω», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», τον προηγούμενο μήνα. 

Στικούδη για Βανδή: «Η γυναίκα είναι θεάρα, έχει κορμάρα και μπράβο»

Για τα επικριτικά σχόλια στη Δέσποινα Βανδή σχετικά με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, η Κατερίνα Στικούδη εξέφρασε την πλήρη της στήριξη στην τραγουδίστρια αλλά και τον εκνευρισμό της με τέτοιου είδους σχόλια στις γυναίκες.

Βανδή: «Σε όλες τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους!»

«Να μας πει τότε ο κόσμος τι ακριβώς πρέπει να φοράμε, πού πρέπει να πηγαίνουμε, πώς πρέπει να αναπνέουμε, πώς πρέπει να μαγειρεύουμε, πώς πρέπει να περπατάμε, πώς πρέπει να χτενιζόμαστε, πώς πρέπει να ζούμε, ποιον πρέπει να αγαπάμε, τι δουλειά πρέπει να κάνουμε...Να τα λένε οι άλλοι για εμάς, τι πρέπει να κάνουμε», είπε αρχικά.

«Πολύ εκνευρίζομαι εγώ με αυτά, δε μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα σχόλια. Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Στη σκηνή κάνουμε μια παράσταση, ένα show. Από κει και πέρα στον δρόμο ο καθένας μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει, να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορώ το 2023 να ασχολούμαστε και να κριτικάρουμε με τέτοια σχόλια τις γυναίκες», πρόσθεσε.

Mιλώντας, για τον εαυτό της όταν λάμβανε αντίστοιχα επικριτικά σχόλια, είπε: «Δε θύμωνα, αλλά τώρα κάτι έχω πάθει, δεν ξέρω... δεν τα δέχομαι πια. Τι θα πει μεγάλη σε ηλικία; Ποιος ορίζει τι και πώς; Aν είναι δυνατόν! Η γυναίκα είναι θεάρα, έχει κορμάρα και μπράβο» κατέληξε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top