Κηδεία Νικολαΐδου: Ο σπαραγμός της μάνας της και το τελευταίο χειροκρότημα

«Στο καλό αγάπη μου, πηγαίνεις στον μπαμπά σου. Θα είσαστε μαζί τώρα…»

Το τελευταίο χειροκρότημα στην Κάτια Νικολαΐδου και τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της/ βίντεο από «Το Πρωινό»

Σπαρακτικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα την Κάτια Νικολαΐδου.

Κηδεία Kάτιας Νικολαΐδου: Συντετριμμένοι η μητέρα και ο αδελφός της

Το τελευταίο αντίο στην Κάτια Νικολαΐδου/ Eurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος

Το τελευταίο αντίο στην Κάτια Νικολαΐδου/ Eurokinissi Γιάννης Παναγόπουλος 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για το «τελευταίο αντίο» στην αγαπημένη ηθοποιό που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. Γνωστοί ηθοποιοί αλλά και οι δικοί της άνθρωποι με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας τριαντάφυλλα συνόδευσαν την «Κάτια» τους στην τελευταία της κατοικία. 

Το τελευταίο χειροκρότημα στην Κάτια Νικολαΐδου/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Το τελευταίο χειροκρότημα στην Κάτια Νικολαΐδου/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Κηδεία Κάτια Νικολαΐδου: «Λύγισε» η Μπέσσυ Μάλφα - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή, όταν το φέρετρο βγήκε από τον ιερό ναό και ακούστηκε το τελευταίο χειροκρότημα στην ηθοποιό. Ανατριχιαστικά ήταν εκείνη τη στιγμή και τα λόγια της μητέρας της.

Η μητέρα της Κάτιας Νικολαΐδου/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Η μητέρα της Κάτιας Νικολαΐδου/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

«Στο καλό αγάπη μου, πηγαίνεις στον μπαμπά σου. Θα είσαστε μαζί τώρα… σου έλειψε ο μπαμπάς σου αγάπη μου» σπάραζε η κ.Σοφία, ενώ ο αδελφός της Κάτιας σήκωσε το φέρετρο της αδελφής του στον ώμο του.

Ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου σήκωσε στους ώμους του το φέρετρο/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου σήκωσε στους ώμους του το φέρετρο/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Νικολαΐδου: Ο θάνατος του πατέρα της & η σπαρακτική τελευταία της ανάρτηση

Η Κάτια Νικολαΐδου είχε μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και συχνά έκανε αναρτήσεις με κοινές φωτογραφίες μαζί τους. Ο χαμός του πατέρα της την περασμένη χρονιά, της είχε στοιχίσει πολύ. Στην τελευταία της ανάρτηση, τον Δεκέμβριο του 2022, είχε αναφερθεί στον χαμό του μπαμπά της.

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. και κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ' ανθίζει χρυσοκόκκινα και φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν' ανθίζει και ν’ανθίζει και ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην τελευταία της ανάρτηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top