Γιαννόπουλος για Σχίζα: «Aρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν»

Πώς σχολίασε ο πλαστικός χειρουργός τη δήλωση του επιχειρηματία

Η απάντηση του Αριστομένη Γιαννόπουλου στη δήλωση του Στάθη Σχίζα/ Ηappy Day

Ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος, απάντησε στο σχόλιο του Στάθη Σχίζα, ο οποίος ανέφερε πριν από λίγες μέρες ότι η σχέση του ιδίου με το μοντέλο ήταν πιο έντονη, από ότι ήταν η σχέση της με τον πλαστικό χειρουργό. 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο έχουμε άριστες σχέσεις, τον αγαπώ πολύ»

«Δεν ξέρω κανένα παθόμετρο. Γι’ αυτό μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ή τον Στάθη Σχίζα τι εννοεί. Δε με ενόχλησε αυτό, δεν ασχολούμαι καθόλου. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται», είπε χαλαρός ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Happy Day».

Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο

«Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν, γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον. Και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά είναι μισό. Για μένα αυτό που είπε ο Στάθης, δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα», επισήμανε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

.Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος σε βραδινή τους έξοδο, τον Ιούνιο του 2020/ NDP 

.Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Αριστομένης Γιαννόπουλος σε βραδινή τους έξοδο, τον Ιούνιο του 2020/ NDP 

«Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη, μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία», κατέληξε ο πλαστικός χειρουργός. 

Σχίζας: Η μπηχτή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον πρώην σύζυγό της

Υπενθυμίζεται ότι κατά τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού, ο Στάθης Σχίζας κλήθηκε να σχολιάσει δήλωση της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία είπε ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο, και πως δεν έχει καμία επικοινωνία με τον ίδιο τον Στάθη Σχίζα.

Αλέξανδρα Παναγιώταρου-Στάθης Σχίζας σε βραδινή τους έξοδο, τον Οκτώβριο του 2022/  NDP Nίκος Ζότος

Αλέξανδρα Παναγιώταρου-Στάθης Σχίζας σε βραδινή τους έξοδο, τον Οκτώβριο του 2022/  NDP Nίκος Ζότος

Τότε, ο επιχειρηματίας απάντησε χαρακτηριστικά πως: «Θεωρώ ότι είχαμε πιο έντονη σχέση από το τι είχε με τον κ.Γιαννόπουλο, οπότε… »
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top