Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Θέλω να δώσω τέλος σε όλο αυτό»

«Με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο έχουμε άριστες σχέσεις, τον αγαπώ πολύ»

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις φήμες επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα- βίντεο Breakfast@Star

Ενοχλημένη είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τις φήμες που ήθελαν να υπάρχει επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, και η ίδια θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτό, με δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Σχίζας - Παναγιώταρου: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις φήμες επανασύνδεσης

«Η αλήθεια είναι ότι ενοχλήθηκα. Δε θέλησα να δώσω κάποια απάντηση, αλλά δε μου αρέσει να ακούγονται ανακρίβειες και να βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα για τη ζωή μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Breakfast@Star.

Αλέξανδρα Παναγιώταρου-Στάθης Σχίζας σε βραδινή τους έξοδο, τον Οκτώβριο του 2022/  NDP Nίκος Ζότος

Αλέξανδρα Παναγιώταρου-Στάθης Σχίζας σε βραδινή τους έξοδο, τον Οκτώβριο του 2022/  NDP Nίκος Ζότος

«Έχουν βγει κάποια άρθρα που μιλάνε για κάποιες κρυφές συναντήσεις και θέλω να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό, γιατί δεν ισχύει τίποτα. Δεν έχουμε επικοινωνία με τον Στάθη. Δεν είμαστε φίλοι, ούτε μπορούμε να γίνουμε φίλοι», πρόσθεσε η επιχειρηματίας – influencer. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραβρεθεί στα εγκαίνια του μαγαζιού του που είναι δίπλα στο δικό της. «Στη ζωή μου είναι όλα πιθανά, δεν αποκλείω τίποτα» σημείωσε.

Σχίζας - Παναγιώταρου: Μυστική επανασύνδεση; Οι αντιδράσεις τους

Σε ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της, τον πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο, σχολίασε πως «Έχουμε άψογες σχέσεις και τον αγαπώ πάρα πολύ». Μπορεί να πει όμως και το ίδιο για τον Στάθη Σχίζα; «Είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι και δύο διαφορετικές καταστάσεις. Με τον Αριστομένη υπήρξα παντρεμένη, έχω περάσει πολλά στάδια της ζωής μου μαζί του γιατί ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησα μαζί του… και μεγάλωσα μαζί του» απάντησε. 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Αριστομένης Γιαννόπουλος σε βραδινή τους έξοδο τον Νοέμβριο του 2019/  NDP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Αριστομένης Γιαννόπουλος σε βραδινή τους έξοδο τον Νοέμβριο του 2019/  NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε πως αυτό το διάστημα είναι μόνη της και πως φυσικά και θα ξαναπαντρευόταν. «Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα. Καλώς να έρθει  αν είναι να έρθει και όποτε είναι να έρθει» σχολίασε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top