Σχίζας: Η μπηχτή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον πρώην σύζυγό της

Ο Στάθης Σχίζας δε θέλει πια να μιλάει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Εγκαίνια στο νέο μαγαζί του Στάθη Σχίζα- Οι απαντήσεις του επιχειρηματία στις απαντήσεις για την Παναγιώταρου/ βίντεο Mega Καλημέρα

Εγκαίνια στο νέο του μαγαζί στο Κολωνάκι είχε ο Στάθης Σχίζας, το βράδυ της Πέμπτης. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» αλλά όχι η πρώην σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γεγονός που δεν άφησαν ασχολίαστο οι δημοσιογράφοι που ήταν εκεί. 

Σχίζας - Παναγιώταρου: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τις φήμες επανασύνδεσης

«Όλος ο κόσμος είναι καλεσμένος, μαγαζί είναι και είναι ανοιχτό για όλους. Μεμονωμένες προσκλήσεις δεν έστειλα» είπε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2022.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Στάθης Σχίζας σε κοινή τους έξοδο, τον Οκτώβριο του 2022/ NDP Νίκος Ζότος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Στάθης Σχίζας σε κοινή τους έξοδο, τον Οκτώβριο του 2022/ NDP Νίκος Ζότος

Κληθείς να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ότι η προηγούμενη σχέση της ήταν ένα Survivor, o Στάθης Σχίζας απάντησε: «Α, δε δηλώθηκε από μένα. Νομίζω ότι το παρερμηνεύσατε λίγο. Να πω την αλήθεια, δεν το έχω δει, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Δεν μπορούμε να ζούμε από το τι λέει ο ένας και το τι λέει ο άλλος. Έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Θέλω να δώσω τέλος σε όλο αυτό»

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ να με ρωτάνε (σ.σ για την πρώην σχέση μου) και συνεχίζετε», είπε χαμογελαστός ο Στάθης Σχίζας.

Τέλος, ρωτήθηκε και για άλλη δήλωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, στην οποία είχε πει πως δεν έχει επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα, αλλά με τον πρώην σύζυγό της διατηρεί άριστες σχέσεις. «Θεωρώ ότι είχαμε πιο έντονη σχέση από το τι είχε με τον κ.Γιαννόπουλο, οπότε… », σχολίασε ο επιχειρηματίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top