Δέσποινα Βανδή: Mε vinyl jumpsuit & μαστίγιο στα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου

Η νέα αποκαλυπτική της εμφάνιση με υπογραφή της Celia Kritharioti

Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου/ βίντεο Happy Day

Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Βανδή, στα μουσικά βραβεία της Κύπρου «Super Music Awards 2023», στα οποία της απονεμήθηκε το βραβείο στην κατηγορία «Super Adult Γυναίκα».

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με vinyl εξώπλατη jumpsuit, που είχε βαθύ άνοιγμα στο στήθος. Η ολόσωμη φόρμα ήταν συνέχεια της ψηλής μπότας στην ίδια υφή. Τη σκηνική της παρουσία στα μουσικά βραβεία ολοκλήρωσε κρατώντας ένα μαστίγιο, το οποίο χρησιμοποίησε, καθώς χόρευε στον ρυθμό του νέου της κομματιού «Σ' Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά».

@panikrecords Σ'αγαπάω και δεν πάω καλά...#despinavandi #sagapaokaidenpaokala #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records

Η στιλιστική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στα Super Music Awards 2023 είχε και πάλι την υπογραφή της Celia Kritharioti. 

H Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει επιμεληθεί τις δημιουργίες που φορά η Βανδή στις εμφανίσεις της στον Βοτανικό, με τον Γιώργο Σαμπάνη. Αυτές ήταν που προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια σχετικά με το αν συνάδουν οι τόσο αποκαλυπτικές εμφανίσεις σε μια καλλιτέχνη στην ηλικία της Βανδή.

Σήλια Κριθαριώτη: Απάντησε σε επικριτικό σχόλιo για τα ρούχα της Βανδή

Πάντως, εκτός από τη στήριξη των συναδέφων της στη Βανδή για τις ενδυματολογικές της επιλογές και η ίδια η σχεδιάστρια απάντησε σε ένα από τα αρνητικά σχόλια, λέγοντας: «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δε με περιορίζει».

H Δέσποινα Βανδή δεν έχει σχολιάσει ή απαντήσει στα επικριτικά σχόλια. Ωστόσο, όταν παρέλαβε το βραβείο της στα Μουσικά Βραβεία της Κύπρου, έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμά της, απαντώντας έμμεσα στα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη, το τελευταίο διάστημα.

Βανδή: «Σε όλες τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους!»

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους, με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε, με το κοινό να τη χειροκροτά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top