Πετρόπουλος: «Αν τα παιδιά τα μεγάλωνε κυρίως η μάνα τους, θα το αποφάσιζα»

Η ατάκα του «Άρη Παυρινού» που θα συζητηθεί!

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος στο Breakfast@Star

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον ηλικιακό ρατσισμό και το γεγονός ότι δεν έγινε πατέρας, ενώ αποκάλυψε ποιον ρόλο αρνήθηκε στις Άγριες Μέλισσες

Ο «Άρης Παυρινός» από τη σειρά Στο Παρά Πέντε, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα, του Ματέι Βίζνιεκ, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Μπέλλος. «Είναι τύχη ως ηθοποιός να είσαι σε μια παράσταση που απολαμβάνεις να βλέπεις. Έχουμε ξεκινήσει, μάλιστα, με πολύ γενναιόδωρη ανταπόκριση από το κοινό», δήλωσε ο ίδιος. 

Πετρόπουλος: «Με έδιωξαν από παράσταση όταν έμαθαν ότι έχω καρκίνο»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό που υπάρχει στην τηλεόραση. «Όταν λένε ‘παππούς’ στην τηλεόραση εννοούν άνθρωπο 50 χρονών», σχολίασε χαρακτηριστικά. «Υπάρχει ένα σκεπτικό στην τηλεόραση ότι όλοι πρέπει να είναι φρέσκοι και δυναμικοί, αλλά είναι στα όρια της αληθοφάνειας», πρόσθεσε. 

Όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν έκανε τη δική του οικογένεια, απάντησε. «Θα πω κάτι λίγο ανόητο... Αν τα παιδιά τα μεγάλωνε κυρίως η μάνα τους, θα μου ήταν πιο εύκολο να το αποφασίσω, αλλά δεν είναι έντιμο!».

Αποκάλυψε, επίσης, πως δεν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις. «Έκανα ένα λάθος βέβαια. Αρνήθηκα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, αυτόν που τελικά έκανε ο Χάρης Σώζος. Με μούτζωσε όλο το ελληνικό θέατρο». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top