«Η Ελένη Μενεγάκη σου κάνει ξήγα από την αρχή»

Όσα είπε πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN

Για χρόνια μαγείρευε στις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, έχοντας μια καταπληκτική χημεία με την ίδια στον «αέρα». 

Βασίλης Καλλίδης: Όταν γνώρισα τη Μενεγάκη την είδα με φόρμα και σαγιονάρα

Ο λόγος για τον Βασίλη Καλλίδη που βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο ΟΡΕΝ, όπου αποκάλυψε τη μεγάλη πρόταση που αρνήθηκε στο παρελθόν παρά τα δελεαστικά χρήματα που του προτάθηκαν. Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και τη μεταξύ τους τηλεοπτική συνεργασία

Οι selfies ανάμεσα στον Βασίλη Καλλίδη και την Ελένη Μενεγάκη... πολλές!

Οι selfies ανάμεσα στον Βασίλη Καλλίδη και την Ελένη Μενεγάκη... πολλές! /Φωτογραφία Instagram

«Σου κάνω ξήγα απ’ την αρχή, αν είσαι τυπικός. Μου θυμίζω την Ελένη Μενεγάκη, που δεν έχει εντάσεις και τέτοια αλλά σου κάνει μια ξήγα. Αν όλα είναι μαζί της όπως τα έχετε πει από την αρχή κι είσαι τυπικός, δε ζητάει κάτι παράλογο. Η Ελένη θέλει να είσαι στην ώρα σου, διαβασμένος, να είναι όλα έτοιμα. Έτσι είμαι κι εγώ», δήλωσε ο γνωστός σεφ. 

Τέλος από το «Πρω1νό» ο Βασίλης Καλλίδης – Τα δάκρυα της Σκορδά

«Στην Ελένη έχω κάνει μέχρι και διαγωνισμό χορού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ελένη Φουρέιρα. Το θυμάσαι; Με πορτοκαλί βερμούδα, να στάζω. 48 βαθμούς είχε έξω -13 είχε μέσα στο πλατό. Και με ρωτάει μετά η Φουρέιρα: "Είσαι και χορευτής εσύ;"», περιέγραψε στη συνέχεια ο γνωστός μάγειρας για την εποχή που συνεργαζόταν μαζί της. 

Φέτος, ο Βασίλης Καλλίδης δε φιλοξενείται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή

Φέτος, ο Βασίλης Καλλίδης δε φιλοξενείται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή

«Είχαμε χημεία, με την Ελένη ξεκίνησα την τηλεοπτική μου καριέρα, με βοήθησε πολύ αλλά όχι ότι δεν πέρασα και καλά με τη Φαίη. Δεν είναι μαλαγανίστικη η απάντηση. Η Φαίη (σ.σ. Σκορδά) έχει άλλη τρέλα, που δεν ξέρει να μαγειρεύει καλά, πιο αερικό, που την κοροϊδεύαμε με αστεϊσμούς ότι κάνει κάθε μέρα φακές και τα λοιπά», ανέφερε στη συνέχεια.

Βασίλης Καλλίδης: Τι είπε για την επέτειο γάμου της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου

«Καλεσμένος θα πήγαινα σχεδόν παντού. Δεν πήγα πρόσφατα καλεσμένος σε μια εκπομπή, γιατί θεωρώ ότι είναι αγενέστατη η κυρία εκεί πέρα που παρουσιάζει», είπε κλείνοντας το θέμα τηλεόραση ο Βασίλης Καλλίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top