Τσιμτσιλή για Πιερίδη - Κατριβέση: «Πριν από 20 μέρες τους πέτυχα…»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στο Happy Day

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασαν το προηγούμενο διάστημα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός σεφ προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή της Happy Day, αναφέροντας πως πριν τρεις εβδομάδες περίπου τους είδε μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

μαριαντα

«Πριν από 20 μέρες ήμουν στο Κολωνάκι. Πέρασα από την Βουκουρεστίου και πετυχαίνω την Μαριάντα και τον Δημήτρη α λα μπρατσέτα. Τους κοιτάω, με κοιτάνε, αγκαλιές, φιλιά. Ήταν μαζί. Μαζί και αγαπημένοι. Το βράδυ της στέλνω ένα μήνυμα “Μαριάντα μου όλα καλά; Να πω αυτό που είδα στην εκπομπή;” Και μου λέει “όχι ακόμα, αλλά σε ευχαριστώ που ρωτάς, το εκτιμώ”. Πριν έναν μήνα αυτό. Για να έχουν κυκλοφορήσει πια επίσημα οι πληροφορίες, αυτή η συνάντηση δεν ήταν τυχαία και είναι μαζί τα παιδιά» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top