Ντενίση: Ultra chic εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις. Η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος έκαναν μια κοινή εμφάνιση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Ντενίση: «Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου»

Μιμή Ντενίση και Σωτήρης Πολύζος


Η ηθοποιός αγαπά τη μόδα και φροντίζει πάντα να κάνει προσεγμένες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά η Μιμή Ντενίση φόρεσε ένα ultra chic σύνολο σε ροζ παλ, το οποίο αποτελούνταν από ένα σατέν πουκάμισο και μια midi κρουαζέ φούστα με απλικέ λεπτομέρειες.

Μιμή Ντενίση: «Έχω πει στη Μαριτίνα ότι ο Τρίτσης θα ήταν ο μπαμπάς της»

Ultra chic εμφάνιση για τη Μιμή Ντενίση


Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι slingbacks με kitten heel κι ένα υπέροχο κολιέ στον λαιμό. Από την άλλη, ο Σωτήρης Πολύζος φόρεσε μαύρο παντελόνι, Gucci horsebit loafers και καρό σακάκι.

Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό. «Είναι πάντα κομμάτι της οικογένειας μας. Πάντα. Δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι μας ο Σωτήρης. Στο σπίτι μας μένει, έρχεται, πηγαίνουμε εμείς στο δικό του. Δηλαδή αν δεν ήταν η απόσταση ίσως και να μην είχαμε χωρίσει με τον Σωτήρη, γιατί μένει μόνιμα στον Βόλο. Είναι σαν μπαμπάς της Μαριτίνας ο Σωτήρης όλα τα χρόνια και ήμασταν και φίλοι πολύ πριν παντρευτούμε», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Μιμή Ντενίση για τον Σωτήρη Πολύζο.

Ντενίση: «Με τον Πολύζο χωρίσαμε, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι μας»

Το πρώην ζευγάρι ήταν ευδιάθετο και χαμογελαστό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top