Μιμή Ντενίση: «Έχω πει στη Μαριτίνα ότι ο Τρίτσης θα ήταν ο μπαμπάς της»

Όσα είπε η ηθοποιός για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της που έφυγε νωρίς...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στον Alpha

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Μιμή Ντενίση. Η δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την κατάθλιψη που πέρασε μετά τον θάνατο του αγαπημένου της, Αντώνη Τρίτση

Μιμή Ντενίση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την κόρη της

«Τη σκηνή με το νυφικό στην ταινία που, αν και την έχω δει πολλές φορές και σε όλες τις χώρες, πουθενά δεν τη βλέπει ο κόσμος με στεγνά μάτια, παντού έκλαιγαν. Όλες τις γυναίκες μας αγγίζει. όλες ψάχνουμε να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Κι αν τον χάσεις, είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά. 

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τον γάμο της με τον Αντώνη Τρίτση που δεν έγινε ποτέ!

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τον γάμο της με τον Αντώνη Τρίτση που δεν έγινε ποτέ!

«Και το δικό μου νυφικό έμεινε στη ντουλάπα, όταν ήταν να παντρευτώ τον Αντώνη Τρίτση. Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας, μία αληθινή αγάπη από αυτές που οι γυναίκες ονειρευόμαστε να ζήσουμε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός. 

Ντενίση: «Με τον Πολύζο χωρίσαμε, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι μας»

«Είμαι τυχερή, γιατί το έζησα αλλά ταυτόχρονα κι άτυχη, γιατί τελείωσε τόσο βίαια. Πέρασα πολλή μοναξιά, πολλή σκέψη. Όταν σου συμβαίνουν τόσο σκληρά και απότομα γεγονότα, ή σε παίρνει από κάτω και δεν μπορείς να συνεχίσεις τίποτα, είτε λες: "Tώρα θα αφοσιωθώ σε κάτι και θα πάω προς τα εκεί"», τόνισε.

Η Μιμή Ντενίση σε μνημόσυνο για τον Αντώνη Τρίτση το 1999

Η Μιμή Ντενίση σε μνημόσυνο για τον Αντώνη Τρίτση το 1999 /Φωτογραφία Eurokinissi

«Εγώ τότε σίγουρα πέρασα μία πολύ μεγάλη κατάθλιψη χωρίς να την ονοματίζω. Έφυγα από το θέατρο Βρετάνια, δεν ήξερα αν ήθελα να παίξω την άλλη χρονιά. Άλλαξαν οι προτεραιότητές μου και κατάλαβα ότι ωραία η δημοφιλία και η διασημότητα αλλά όχι το παν στη ζωή», παραδέχτηκε. 

Μαριτίνα Ντενίση: Δάκρυσε στην επίσημη πρεμιέρα του Σμύρνη μου Αγαπημένη

«Έχω μιλήσει πολύ για τον Αντώνη στη Μαριτίνα, ξέρει ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και πως αυτός θα ήταν κι ο μπαμπάς της. Ήταν ένας από τους πολιτικούς-πρότυπα, όπως η Φώφη Γεννηματά, η Μελίνα Μερκούρη. Είχαν όραμα για την Ελλάδα», αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top