Έλλη Κοκκίνου: Η αμηχανία της για την προσωπική της ζωή – «Είμαι πολύ ζεν…»

Τι είπε για τον ηλικιακό ρατσισμό και τη Δέσποινα Βανδή;

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γίνει ντόρος για τις στιλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Η Έλλη Κοκκίνου τοποθετήθηκε επί του θέματος σημειώνοντας πως ό,τι και αν κάνουν, θα σχολιαστεί.

Δέσποινα Βανδή: Η Σήλια Κριθαριώτη απαντά για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις

Σήλια Κριθαριώτη: Απάντησε σε επικριτικό σχόλιo για τα ρούχα της Βανδή

«Ό,τι και αν κάνουμε θα τα ακούσουμε. Ότι υπάρχει κακία στα social media, υπάρχει και στην κοινωνία. Εμένα δε με νοιάζει τι ηλικία είναι ο άλλος που φοράει το οτιδήποτε. Αισθάνεται καλά; Μπορεί να το υποστηρίξει; Γιατί δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε όλα. Άρα ας το βάλει», είπε στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου.

 

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως στο παρελθόν υπήρχαν μέρες που ξυπνούσε και δεν ένιωθε χαρούμενη. Αποφάσισε να αλλάξει αυτή την κατάσταση κάνοντας αυτοβελτίωση που τη βοήθησε πολύ.

«Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι. Κάνω αυτοβελτίωση και αυτογνωσία. Ξυπνούσα και δεν ήμουν χαρούμενη. Και λέω “κάτι πρέπει να κάνω με μένα. Γιατί αισθάνομαι έτσι;”».

Εκτός βέβαια, από μια επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι πάνω από όλα μαμά. Η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της κλασική μαμά και νιώθει τέλεια που έχει έναν γιο στην εφηβεία. «Είναι τέλεια να έχω γιο στην εφηβεία. Ξυπνάω, μαγειρεύω εγώ, “ζακέτα να πάρεις”, “πρόσεχε, στείλε μου μήνυμα”. Είμαι η κλασική μαμά!».

 

Έλλη Κοκκίνου: «Δε μου αρέσει ο τρόπος που φλερτάρουν στα social media»

Όσο για την προσωπική της ζωή δήλωσε...ζεν: «Είμαι πολύ ζεν, σε ήρεμη φάση στην προσωπική μου ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top