Έλλη Κοκκίνου: «Δε μου αρέσει ο τρόπος που φλερτάρουν στα social media»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου

Στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, μίλησε η Έλλη Κοκκίνου το πρωί της Πέμπτης

Έλλη Κοκκίνου: «Δε θέλω θράσος στις σχέσεις μου, είμαι παραδοσιακή»

Όπως μοιράστηκε η τραγουδίστρια στην αρχή, μικρότερη δεν είχε αυτοπεποίθηση: «Η αυτοπεποίθηση όταν ήμουν μικρή δεν μπορώ να πω ότι με διακατείχε. Ήμουν ένα νέο κορίτσι που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία, ήμουν σε κάθε εξώφυλλο αλλά... Ίσως επειδή δεν είχα τον χρόνο να καταλάβω τι συμβαίνει. Αυτοπεποίθηση έχω αποκτήσει πιο πολύ τα τελευταία χρόνια, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου». 

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου

«Θα πω καλά λόγια στον εαυτό μου, ειδικά τα τελευταία χρόνια γιατί του έχω δώσει πάρα πολύ... ξύλο. Από λάθος επιλογές, όχι να καταστρέψω τον εαυτό μου, δεν είχα τάσεις αυτοκαταστροφής αλλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα γιατί είχα κάνει λάθος επιλογές», πρόσθεσε.

Τη φλερτάρουν οι άντρες; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: «Δεν μπορώ να πω ότι λαμβάνω ωραίο φλερτ. Το φλερτ μέσω των social media δεν το θεωρώ φλερτ, δεν πρόκειται να γνωρίσω κάποιον μέσω εφαρμογή. Δεν ανοίγομαι καθόλου εύκολα, θα πρέπει να τον γνωρίζω τον άλλον». 

Ευτυχισμένη μαμά η Έλλη Κοκκίνου - Ο γιος της Αλέξανδρος έγινε 15!

Για τον γιο της, τον Αλέξανδρο, ο οποίος πρόσφατα έκλεισε τα 15, η Έλλη είπε: «Είναι ένας κουλ τυπάκος, τον χαίρομαι πάρα πολύ, απολαμβάνω το χιούμορ του, την εξυπνάδα του. Δεν είναι καθόλου δύσκολο παιδί, αλλά κι εγώ από την άλλη του δίνω χώρο. Έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Του λέω δικά μου προσωπικά πράγματα γιατί θέλω να είμαι το παράδειγμά του, να μου λέει κι εκείνος στο μέλλον. Είναι ο έφηβος που δε θέλει να λείπω συνέχεια, με θέλει εκεί, να πάμε διακοπές οι δυο μας».

Δείτε το κλιπ της νέας της επιτυχίας με τίτλο Πάμε γι' άλλα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top