Μπρουκ Σιλντς: Η επιληπτική κρίση, το νοσοκομείο & ο Μπράντλει Κούπερ

Oι δύσκολες στιγμές της διάσημης ηθοποιού

Σε αποκαλύψεις για το πώς γυρίστηκε η «Γαλάζια Λίμνη» προέβη η Μπρουκ Σιλντς / Βίντεο: Open

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε στο Glamour ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Σεπτέμβριο, καθώς υπέστη επιληπτική κρίση και ότι μαζί της ήταν και ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

«Περίμενα ένα Uber. Κατεβαίνω αρχίζω προφανώς να φαίνομαι περίεργη και οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μς ρωτούσαν αν είμαι καλά» λέει.

«Όλα αρχίζουν να γίνονται μαύρα. Τότε τα χέρια μου πέφτουν στο πλάι και εγώ με το κεφάλι στον τοίχο. Αρχίζω να παθαίνω μια επιληπτική κρίση» συνεχίζει.

Σύμφωνα με την Κλινική Mayo, μια τέτοια κρίση, γνωστή και ως τονικοκλονική επιλητπική κρίση, προκαλεί απώλεια συνείδησης και βίαιες μυϊκές συσπάσεις. Κατά τη διάρκεια μιας τονικοκλονικής κρίσης, οι μύες γίνονται άκαμπτοι, γεγονός που προκαλεί την πτώση του ατόμου. Στη συνέχεια, οι μύες λυγίζουν και χαλαρώνουν, εναλλάξ.

Η 58χρονη Σιλντς συνέχισε εξηγώντας ότι άρχισε να «αφρίζει από το στόμα», είχε γίνει «εντελώς μπλε» και προσπαθούσε να καταπιεί τη γλώσσα της πριν χάσει τις αισθήσεις της.

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να με φορτώνουν σε ένα ασθενοφόρο. Έχω οξυγόνο», λέει. «Και ο Bradley f**king Cooper κάθεται δίπλα μου και μου κρατάει το χέρι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top