Μανέ- Κόκλας: «Συνεννοούμαστε με ένα βλέμμα - Έχουμε γίνει οικογένεια πια»

Όσα είπαν σε συνέντευξή τους οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Στα Σύνορα»

Δείτε όσα είπαν Υρώ Μανέ & Κώστας Κόκλας στο Breakfast@Star πριν την πρεμιέρα της σειράς «Στα Σύνορα»

Είκοσι πέντε χρόνια από την πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία στα «Εγκλήματα», Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας συναντιούνται ξανά τηλεοπτικά στη νέα κωμική σειρά του Star «Στα Σύνορα».

Στα Σύνορα: Υρώ Μανέ & Κώστας Κόκλας ξανά μαζί 

«Κάθε φορά που συνεργάζομαι με τον Κώστα νιώθω χαρά. […] Έχουμε τρομερή χημεία, μας το λένε ακόμη και σήμερα οι συντελεστές στο σετ. Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει. Συνεννοούμαστε με ένα βλέμμα πια», είπε η Υρώ Μανέ σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν οι δύο ηθοποιοί στο περιοδικό ΟΚ!

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star στα Σύνορα

Δείτε εδώ το δεύτερο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς του Star στα Σύνορα

«Με τον Κώστα έχουμε κρατήσει τη φιλία και την αγάπη μας, η οποία δεν περιλαμβάνει τη συχνή επικοινωνία, αλλά πάντα νοιάζεται ουσιαστικά ο ένας για τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση. Είναι από τα άτομα της δουλειάς που έχω πάντα στην καρδιά μου», πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός, που τη βλέπουμε στον ρόλο της «γιαγιάς Γιαννούλας» στη νέα κωμική σειρά του Star.

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας σε φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ!

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας σε φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ!

«Μετά από τόσα χρόνια έχουμε γίνει οικογένεια. Ξέρει πολύ καλά ο ένας τον άλλον, έχουμε και κοινό κώδικα στο χιούμορ και καταλαβαινόμαστε μόνο με μια ματιά» συμπλήρωσε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος υποδύεται «Στα Σύνορα» τον Στέλιο Καραβοκύρη- γαμπρό της γιαγιάς Γιαννούλας.

«Ήταν μοιραία η συνάντησή μας. Έχουμε μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, από τα νιάτα μας μέχρι τώρα. Είναι ευτυχία να έχεις ζήσει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο Κώστας Κόκλας.

Τώρα «Στα Σύνορα» έχουμε αρκετές σκηνές μαζί και τις χαιρόμαστε. Το καλύτερο μου είναι να την κάνω να γελάει και να μην μπορεί να μιλήσει στις σκηνές από τα γέλια

Αναφορικά με το σενάριο της νέας σειρά «Στα Σύνορα», ο Κώστας Κόκλας επισήμανε ότι μεγαλύτερο ρόλο για τον ίδιο, ακόμη και από το σενάριο, παίζουν οι συνεργάτες. «Στον Βασίλη Θωμόπουλο, που μας σκηνοθετεί, έχω τυφλή εμπιστοσύνη, γιατί γνωριζόμαστε εδώ και 30 χρόνια, όπως και με την Υρώ. Είναι μια επιτυχής τηλεοπτική στιγμή για μένα», ανέφερε ο Κώστας Κόκλας.

Στα Σύνορα: Η Μεταμόρφωση Της Υρώς Μανέ Σε Γιαγιά Γιαννούλα - Video

«Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι καλούμαι να κάνω κάτι κόντρα σε μένα.  Η Γιαννούλα είναι μια γιαγιά, η οποία ζει σε ένα χωριό στα σύνορα και κάνει λαθρεμπόριο. Μου προκαλεί έντονο ενδιαφέρον και το διασκεδάζω αφάνταστα. Επίσης, χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με πολλούς και εξαιρετικά ταλαντούχους νεότερους συναδέλφους» επισήμανε η Υρώ Μανέ.

Χρειαζόμαστε περίπου μιάμιση ώρα κάθε φορά για να γίνω γιαγιά

«Είναι μια σειρά που θα αγκαλιάσει, νομίζω, ο κόσμος, γιατί όπως γελάμε εμείς στα γυρίσματα, έτσι πιστεύω ότι θα γελάνε και εκείνοι βλέποντάς μας από την τηλεόραση» είπε ο τηλεοπτικός γαμπρός της «γιαγιάς Γιαννούλας».

Υρώ Μανέ - Κώστας Κόκλας για την κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση

Τη φετινή σεζόν υπερισχύουν οι δραματικές σειρές που προβάλλονται στην τηλεόραση.  «Φέτος, νομίζω πως είναι η χρονιά της άνθισης της ελληνικής τηλεόρασης σε επίπεδο μυθοπλασίας. Παλιά υπήρχαν πάρα πολλές κωμωδίες. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κατακτήσει η κωμωδία τη θέση που της αξίζει στην ελληνική τηλεόραση. Θέλω να πιστεύω όμως πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει τη δική μας σειρά» σχολίασε η Υρώ Μανέ. 

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας σε φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ!

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας σε φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ!

«Είναι ωραίο συναίσθημα να κάνεις τους ανθρώπους να γελάνε» συμπλήρωσε ο Κώστας Κόκλας.

Υρώ Μανέ - Κώστας Κόκλας για τα παιδιά τους

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί μίλησαν και για τα παιδιά τους. Η Υρώ Μανέ έχει μια 26χρονη κόρη, τη Φαίδρα και ο Κώστας Κόκλας, έναν 16χρονο γιο, τον Δημήτρη. 

«Η Φαίδρα είναι χορεύτρια, χορογράφος και κινησιολόγος. […] Κατακτά ένα ένα τα όνειρά της και χαίρομαι γι’ αυτό. Από μικρή έβλεπα ότι αυτός ήταν ο δρόμος της. Εγώ την είχα γράψει σε σχολή χορού και της άρεσε πολύ. Καταλάβαινα από τότε ότι έχει άκρως καλλιτεχνική φύση», είπε η Υρώ Μανέ.

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας σε φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ!

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας σε φωτογράφιση για το περιοδικό ΟΚ!

«Είμαι δίπλα του πάντα όποτε με χρειάζεται. Στη σχέση μου με τον γιο μου δεν υπάρχουν οι λέξεις “πρέπει” και “ποτέ”. Για οτιδήποτε τον κάνει χαρούμενο και θέλει να ακολουθήσει στη ζωή του, εγώ θα είμαι δίπλα του και θα τον στηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ» κατέληξε ο Κώστας Κόκλας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top