Φιλαρέτη Κομνηνού: Αποκάλυψε πότε θα γεννήσει η Δανάη Μιχαλάκη

Έτσι της ανακοίνωσαν ότι θα γίνει γιαγιά

Δείτε όσα είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού στην εκπομπή του Mega

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για την αναμονή και τη συγκίνηση που νιώθει για το εγγόνι της που καταφτάνει, τον αποχαιρετισμό στους έρωτες, τα καυστικά της σχόλια στα social media αλλά και τις αρνητικές κριτικές. 

Φιλαρέτη Κομνηνού για εγκυμοσύνη Μιχαλάκη: «Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ»

«Δεν ετοιμάζω κάτι άλλο γιατί θέλω να αφήσω τον χρόνο για να υποδεχτώ κάτι άλλο πολύ μεγάλο. Θέλω να έχω την πολυτέλεια του χρόνου για να υποδεχτώ το εγγόνι μου. Το περιμένουμε στις αρχές Δεκέμβρη», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο καλύτερος της ζωής της!

Φιλαρέτη Κομνηνού: Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο καλύτερος της ζωής της!

Η Φιλαρέτη Κομνηνού έμαθε πως θα γίνει γιαγιά μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τους συμπέθερους σε ένα κάλεσμα στο σπίτι του γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη. «Έγινε ένα κάλεσμα στο σπίτι των παιδιών. Ήμασταν εγώ, ο πρώην άντρας μου, οι γονείς της Δανάης και νομίζαμε ότι ήταν για να βρεθούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Κάπου εκεί ξαφνικά μας το είπαν... Τραβούσαν κι ένα βίντεο και το είδαμε εκ των υστέρων κι εγώ έμεινα άλαλη, μου πήρε χρόνο για να εκφραστώ... », περιέγραψε γελώντας.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της που θα γίνει γιαγιά!

«Τώρα ζούμε την περίοδο της γλυκιάς αναμονής. Ανταλλάσσουμε με τη Δανάη καθημερινά βιντεάκια από μωράκια και βρεφούλια και γλυκαινόμαστε. Υπάρχει αυτή η αναμονή και το χτυποκάρδι. Θέλω να είμαι εκεί διαθέσιμη να βοηθήσω όσο θέλουν τα παιδιά κι όσο ζητούν τη βοήθειά μου, να είμαι εκεί παρούσα. Συμβαίνει ένα γεγονός που θα ισοπεδώσει τα πάντα στις ζωές μας. Θα ασχολούμαι εγώ με άλλες δουλειές. Όταν γέννησα τον Γιώργο ήμουν πάρα πολύ μικρή και το βίωσα με έναν φόβο. Ευτυχώς ήρθε η φτερούγα της μάνας μου. Δε θα ξεχάσω όταν πονούσα κι ήρθε η μάνα μου και μου είπε “Δε γινόταν να ξάπλωνα εγώ σε αυτό το κρεβάτι και να πονούσα για εσένα;”. Δε θα το ξεχάσω. Η μάνα μου τώρα περιμένει το δισέγγονό της», πρόσθεσε συγκινημένη η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top