Βάσια Κωσταρά: Δείχνει την τομή στο σώμα της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

«Τα check up σώζουν ζωές!» - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Είναι ο βράχος μου, το στήριγμά μου και το πρόσωπο που με φωτογραφίζει» είχε πει η Βάσια Κωσταρά για τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη, προπονητή τέννις στο επάγγελμα, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, τον Δεκέμβριο του 2022

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η Βάσια Κωσταρά και χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, θέλησε να επισημάνει στους followers της πόσο σημαντική είναι η πρόληψη. 

Βάσια Κωσταρά: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της - «Τα check up σώζουν ζωές»

«TWO YEARS. Με αγάπη & φως και έγκαιρο έλεγχο οι δοκιμασίες μπορούν να γίνουν ανάμνηση! Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σας το πω, να κάνετε τα ετήσια check up σας σώζουν ζωές!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η σχεδιάστρια ρούχων, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται η ουλή από το χειρουργείο που είχε υποβληθεί. 

Λίγες ώρες νωρίτερα, σε story της είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τη γιατρό της, σημειώνοντας πως αυτή είναι «το πρόσωπο που κρύβεται πάντα πίσω από τα χαρούμενα νέα και τις επαναληπτικές εξετάσεις».

Το 2021, η Βάσσια Κωσταρά είχε εξομολογηθεί ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχει αποκαλύψει μέχρι σήμερα την ιστορία της.

Στη συγκινητική ανάρτησή της τότε, είχε αναφέρει: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω μια περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία ελπίζω ότι σύντομα θα είναι παρελθόν, ωστόσο δε θα ξεχάσω όσα με δίδαξε ούτε όσα με έκανε να θυμηθώ… Ότι το χαμόγελό είναι πιο μεγάλο και πιο λαμπερό μετά το κλάμα, ότι η χαρά είναι πιο μεγάλη και πιο αληθινή όταν προηγείται η λύπη , κι ότι τελικά είμαστε άνθρωποι γιατί είμαστε φτιαγμένοι να παλεύουμε με το μυαλό και την καρδιά μας κόντρα στα προγνωστικά και τις πιθανότητες. Νόμιζα ότι πάντα προσπαθούσα να βλέπω τον κόσμο με αισιοδοξία, τώρα δεν προσπαθώ …Τον βλέπω! Και υπόσχομαι να το κάνω κάθε μέρα»

«Η χρονιά αυτή φεύγει, μένει όμως το αποτύπωμά της…μια τομή που την αγαπώ αληθινά και νιώθω έτοιμη να μοιραστώ μαζί σας γιατί για μένα ισοδυναμεί με υπενθύμιση της ουσίας... Η αλήθεια δε χρειάζεται να φέρνει φόβο ,τα σημάδια μας όμως χρειάζονται μια αγκαλιά…» είχε γράψει σε ανάρτησή της, δείχνοντας για πρώτη φορά την ουλή της, λίγο πριν την εκπνοή του 2021.

Έκτοτε η επιτυχημένη σχεδιάστρια ρούχων δεν παραλείπει να επισημαίνει μέσα από τα social media πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.

Παρόλο που δεν έχει αποκαλύψει ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, πολλοί followers της γράφουν πως έχουν την ίδια ουλή, επικροτούν την παρότρυνσή της για πρόληψη και της στέλνουν την αγάπη τους. «Οι ουλές μας, η δύναμή μας, η ζωή μας» της σχολίασε χαρακτηριστικά μία χρήστης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top