Μακρυνιώτης για το πρόβλημα υγείας: «Μία μέρα μου έπεσε το μάτι. Ήταν σοκ»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του pastry chef

Πριν από τέσσερα χρόνια o Δημήτρης Μακρυνιώτης διαγνώστηκε με Μυασθένεια Gravis.

O pastry chef παραδέχτηκε πως αρχικά σοκαρίστηκε όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και άρχισε να ψάχνει στο Google το προσδόκιμο ζωής.

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του Μαζωνάκη

 

 

 

«Έχω μυασθένεια Gravis, είναι ένα αυτοάνοσο που παλιά ονομαζόταν «βαριά μυασθένεια». Αυτό είχε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, που του κρατούσαν τα μάτια με σελοτέιπ. Πριν 4-5 χρόνια έγινε η διάγνωση, ήταν σοκ. Ξαφνικά μια μέρα έπεσε το μάτι μου μυϊκά, για χρόνια δεν το βρίσκαμε, κάναμε εξετάσεις και τελικά το βρήκαμε. Όταν πέφτει, ασυναίσθητα ανοίγει περισσότερο άλλο. Αν δεις πώς είσαι όταν είσαι σε έξαρση, είναι τρομακτικό. Παθαίνεις εξόφθαλμο», είπε αρχικά στην εκπομπή Στούντιο 4.

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Με τον Γιώργο Μαζωνάκη είμαστε οικογένεια!»

 

 

«Κατευθείαν σκέφτηκα την κόρη μου τη Μιχαέλα. Με το που πατάς στο Google τα συμπτώματα, διαβάζεις: προσδοκώμενο όριο ζωής. Η γιατρός μου είπε: να μη σηκώνεις ούτε κατσαρόλα από το πάτωμα, καθόλου κούραση. Κάθε τρεις ώρες βάζω ένα ξυπνητήρι για να πάρω ένα χάπι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης. Μου έχει αλλάξει τη ζωή. Η μεγαλύτερη ευλογία που μου έδωσε ο Θεός… το τρίωρο. Ό,τι και να πάθει ένας άνθρωπος είναι στην ανθρώπινη φύση του να το ξεπερνάει και να είναι δυνατός», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top