Έξω φρενών η Μαρία Ηλιάκη: «Γιατί το λες αυτό στο παιδί μου»

«Πριν πείτε κάτι, να το σκέφτεστε» ξεσπάθωσε η παρουσιάστρια

Ενοχλημένη από ένα σχόλιο που της έκανε μία γνωστή της η οποία τη συνάντησε τυχαία, είναι η Μαρία Ηλιάκη καθώς αυτό αφορούσε τη μονάκριβη κόρη της Κατερίνα.

Ξέσπασε η Μαρία Ηλιάκη: «Πόσο ηλίθιος κόσμος κυκλοφορεί»

Η παρουσιάστρια όπως ισχυρίστηκε, η γνωστή της στράφηκε προς το μέρος του παιδιού και το ρώτησε γιατί δεν έχει βγάλει ακόμα την πάνα.Αυτό ήταν αρκετό, όπως η ίδια αναφέρει μέσα από το Instagram, για να της «γυρίσει το μάτι».

Η Μαρία Ηλιάκη με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη

«Ρε φίλε τώρα εσύ τι, για ποιον λόγο το λες αυτό στο παιδάκι;” Πού ξέρεις τι προσπάθεια έχω κάνει εγώ; Γενικώς, πριν πείτε κάτι λίγο…  ξανασκεφτείτε το γιατί την ίδια βλακεία έκανα κι εγώ τις προάλλες σε μια φίλη μου που μου έδειχνε κάτι φωτογραφίες από τα παιδιά της, και το ένα που είναι αρκετά μεγαλύτερο από την Κατερίνα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κόψει την πιπίλα. Μπορεί να μην είναι σωστό, δεν είναι δική μου θέση να της κάνω παρατήρηση» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το ίδιο λάθος μάλιστα παραδέχτηκε πως έχει κάνει και η ίδια πριν από πολλά χρόνια σε φίλη της ρωτώντας τη γιατί τα παιδιά δεν έκοψαν ακόμα την πιπίλα.

Η Μαρία Ηλιάκη, όπως αναφέρει, μετάνιωσε για αυτό που έκανε και πλέον δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top