Τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Τον έβλεπα έξω από το σπίτι μου κι έφευγα»

H απώλεια του πατέρα της και το θέμα «γάμος»

Αποστολία Ζώη: To περιστατικό με stalker που περιέγραψε/ βίντεο Happy Day

Ένα περιστατικό με stalker που την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της περιέγραψε σε συνέντευξή της η Αποστολία Ζώη

Ελληνίδα τραγουδίστρια τρόμαξε όταν ανακάλυψε ότι έχει… stalker!

«Τις περισσότερες φορές υπήρχαν άνθρωποι που μπορεί να ήταν πιο έντονοι, αλλά όχι σαν αυτό το πράγμα του stalker, έξω από το σπίτι μου. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό. Έχω φύγει ούτως ή άλλως από αυτό το σπίτι. Υπήρχαν βράδια που είχα περάσει έξω από το σπίτι και τον είχα δει και είχα φύγει», είπε η τραγουδίστρια στο Happy Day.

H Aποστολία Ζώη στο "Sweet Fashion Show" με δημιουργίες του Χρήστου Βέργαδου, τον Μάρτιο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

H Aποστολία Ζώη στο "Sweet Fashion Show" με δημιουργίες του Χρήστου Βέργαδου, τον Μάρτιο του 2023/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

H Αποστολία Ζώη αναφέρθηκε ακόμη στην απώλεια του πατέρα της, η οποία ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Αποστολία Ζώη: «Ξύπνησα σε άδειο σπίτι, δεν αντέχω άλλη απώλεια»

«Χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία όταν έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου, μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό, χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν ξεπερνιέται η απώλεια, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου απλά δε χρησιμοποιούνται» δήλωσε.

Για το θέμα «γάμος», η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι δεν τόλμησε να κάνει αυτό το βήμα, στην ιδέα ότι μπορεί να χωρίσει. «Δε θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο για να χωρίσω παρακάτω. Έχω πλησιάσει [στον γάμο], αλλά δεν το έχω τολμήσει» είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top