Ελληνίδα τραγουδίστρια τρόμαξε όταν ανακάλυψε ότι έχει… stalker!

«Tον πέτυχα έξω από το σπίτι μου!»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το πρωί του Σαββάτου η Αποστολία Ζώη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «Έλα Χαμογέλα» στη σχέση που έχει η ίδια με τα social media, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόμο που βίωσε με την επιμονή ενός θαυμαστή που βρέθηκε τέσσερις φορές έξω από την πόρτα του σπιτιού της.

«Μ’ αγαπάς;» αναρωτιέται η Αποστολία Ζώη

Αποστολία Ζώη

«Βασικά έχω έναν stalker, που είναι πολύ δύσκολο αυτό το ζήτημα. Κάτι το οποίο ξεκίνησε από τα social media και είναι τρομακτικό» είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου!»

«Μου έστελνε μηνύματα, είχε έρθει κάποιες φορές να με δει και τον πέτυχα έξω από το σπίτι μου. Τρομακτικό, γιατί μένω και μόνη μου. Μία που τον είδα, είχα τελειώσει από το θέατρο στην περσινή καλοκαιρινή περιοδεία, μία που εξαφανίστηκα! Έφυγα και ευτυχώς είχα μαζί τα κλειδιά από το σπίτι της αδελφής μου, πήρα το δρόμο για το σπίτι της που είναι στην άλλη άκρη της πόλης, έμεινα δυο ώρες εκεί και ήθελα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα. Μετά γύρισα στο σπίτι για να δω αν έχει φύγει. Και αυτό έγινε άλλες δύο, τρεις φορές… Στην αστυνομία δεν πήγα, αλλά το έχω πει σε όλο τον κόσμο και τώρα το λέω και δημόσια. Έχω δώσει και το όνομα του μην τυχόν και συμβεί κάτι απλά είναι τρομακτικό» συμπλήρωσε, λέγοντας ότι ετοιμάζεται να αλλάξει σπίτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top