Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου!»

Όλα όσα είπε για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της

Πέρα από τη μακρά πορεία της στο τραγούδια και τις νυχτερινές πίστες, ήταν και η πρώτη γυναίκα celebrity που κέρδισε σε ριάλιτι επιβίωσης, συγκεκριμένα στο «Nomads».

Παρά την τέλεια σιλουέτα της και την ενασχόληση της με τη γυμναστική, η Αποστολία Ζώη πάσχει από ίλιγγο, ένα σύμπτωμα που σχετίζεται με το αφτί, το κέντρο ισορροπίας και το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Αποστολία Ζώη: Δείτε πόσο μοιάζει με την αδελφή της!

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στον «Οδηγό Καλής Ζωής» η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι από την ηλικία των 16 ετών υποφέρει από ιλίγγους, σε τέτοιο βαθμό που κυριολεκτικά καθηλώνεται στο κρεβάτι.

Παρά το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της η τραγουδίστρια συνεχίζει να χαμογελάει! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Η πρώτη και μεγαλύτερη κρίση ήταν στην εφηβεία και  κράτησε περίπου δυο εβδομάδες. Ο γιατρός που φέραμε σπίτι δεν το κατάλαβε, επομένως ταλαιπωρήθηκα. Ήταν οι χειρότερες 15 μέρες της ζωής μου», εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Στη δεύτερη έξαρση που είχα 10 χρόνια μετά, δούλευα, δεν αισθανόμουν καλά και με πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώσθηκα με ίλιγγο. Με λαβύρινθο συγκεκριμένα. Πλέον έχω και εμβοές. Όταν άκουσα πως έχω λαβύρινθο σκέφτηκα πως θα φταίει το γεγονός πως έκανα πρωταθλητισμό στις καταδύσεις. Εκεί παθαίναμε πολλές ωτίτιδες», είπε η Αποστολία Ζώη.

Αποστολία Ζώη: Η φημολογούμενη εγκυμοσύνη και η υπνοβασία!

«Πριν χάσω τη μητέρα μου είχα πολύ στρες και πάθαινα συνεχώς κρίσεις. Ποτέ δε μου κρατάει λιγότερο από 3 μέρες. Φτιάχνεις τη ζωή σου γύρω από κάτι το οποίο ίσως σου συμβεί κάθε 3 χρόνια… Όταν έπαιρνα απευθείας τα φάρμακά μου έστω και προληπτικά, δεν πάθαινα κρίση», πρόσθεσε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top