Αποστολία Ζώη: Η φημολογούμενη εγκυμοσύνη και η υπνοβασία!

«Οι περισσότεροι θέλουν να με παντρευτούν στα social media»!

Μια διαφορετική βόλτα με το βαν των Κου Κου έκανε η Αποστολία Ζώη μιλώντας για όλους και για όλα!

Φέτος απολαμβάνουμε την τραγουδίστρια στην παράσταση “Toc Toc”: «Με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου Δημήτρης Σταρόβας και μου πρότεινε να πάω στην παράσταση! Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι το απολυτό αρσενικό! Από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ο Δημήτρης με στεναχωρεί γιατί μερικές φορές αγχώνεται.  Περίμενα ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος θα ήταν απόμακρος και λίγο πιο αγροίκος. Χίλια συγγνώμη Κώστα μου».

Η ίδια σχολίασε και μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να κρατά τρυφερά την κοιλιά της και κάποιοι υπέθεσαν ότι είναι έγκυος. «Έβγαλα φωτογραφία που ακουμπούσα την κοιλιά μου και είπαν ότι είμαι έγκυος. Μήπως ήθελαν να πουν ότι έχω παχύνει; Οι περισσότεροι θέλουν να με παντρευτούν στα social media»!

Η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε στην Τζώρτζια Γεωργίου ότι όταν ήταν μικρή υπνοβατούσε. «Όταν ήμουν παιδί υπνοβατούσα. Κοιμόμουν στο δωμάτιο και ξυπνούσα στην μπανιέρα ή σηκωνόμουν και μιλούσα στο τηλέφωνο με τη θεία μου».

Λίγο πριν τον τέλος αναφέρθηκε και στον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση, Νίκο Πολυδερόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι πολύ σέξι. Το αρνητικό είναι ότι δε με αφήνει να συγκεντρωθώ όταν παίζουμε, έχει πλάκα»!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top