Αντζελίνα Τζολί: Kαρέ- καρέ η άφιξη & η επιβίβασή της στη θαλαμηγό Χριστίνα

Τελευταία μέρα γυρισμάτων στο Κατάκολο για την ταινία με τη ζωή της Κάλλας

O κόσμος καταχειρόκροτησε την Αντζελίνα Τζολί κατά την αποχώρησή της από το θέατρο Απόλλων στον Πύργο Ηλείας- αποκλειστικές εικόνες Κώστα Γκελντή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τελευταία μέρα γυρισμάτων σήμερα για την Αντζελίνα Τζολί στο Κατάκολο, όπου βρίσκεται η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O».

Αντζελίνα Τζολί: Γυρίσματα για την Κάλλας στην ιστορική θαλαμηγό Χριστίνα

Η κάμερα του ilialive.gr κατέγραψε καρέ καρέ την άφιξη της χολυγουντιανής ηθοποιού στο λιμάνι του Κατακόλου και την επιβίβασή της στην πολυτελή θαλαμηγό, νωρίς σήμερα το πρωί.

Απλά ντυμένη με ένα αμάνικο φόρεμα ως τον αστράγαλο και μαύρες μπαλαρίνες, η Αντζελίνα Τζολί δεν έχανε τίποτα από τη λάμψη της. Το πολυτελές αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια που τη μετέφερε από το ξενοδοχείο προς το λιμάνι, σταμάτησε ακριβώς μπροστά στη θαλαμηγό.

Η επιβίβαση της Αντζελίνα Τζολί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση/ ilialive.gr

Η επιβίβαση της Αντζελίνα Τζολί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση/ ilialive.gr

Το cast και τα συνεργεία είχαν ήδη επιβιβαστεί και την περίμεναν. Η Τζολί κατέβηκε από το όχημα και ανέβηκε τη σκάλα της θαλαμηγού χαμογελαστή.

Η επιβίβαση της Αντζελίνα Τζολί στη θαλαμηγό Christina O κατά την τελευταία μέρα των γυρισμάτων για την ταινία «Μaria» / ilialive.gr

Η επιβίβαση της Αντζελίνα Τζολί στη θαλαμηγό Christina O κατά την τελευταία μέρα των γυρισμάτων για την ταινία «Μaria» / ilialive.gr

Η άφιξη της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Μaria», στην οποία η χολυγουντιανή ηθοποιός υποδύεται τη θρυλική Ελληνίδα υψίφωνο, Μαρία Κάλλας, έχει τραβήξει όλα τα φώτα παγκοσμίως στην Ηλεία.

Αντζελίνα Τζολί: Σε Πύργο Ηλείας και Κατάκολο για τα γυρίσματα της «Maria»

Η σταρ του κινηματογράφου έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή και πραγματοποίησε γυρίσματα στο ιστορικό κτίριο του Πύργου, «Απόλλων». Ο Κώστας Γκλεντής μάλιστα, είχε εξασφαλίσει για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκλειστικά πλάνα από την είσοδο και την έξοδό της στο κτίριο.

Αντζελίνα Τζολί: Πού ζήτησε να πιει το τσάι της στα γυρίσματα στον Πύργο;

H Aντζελίνα Τζολί με το υπόλοιπο cast και την παραγωγή θα φύγουν σήμερα από την Ελλάδα και συνεχίσουν τα γυρίσματα και σε άλλες χώρες. Επόμενη στάση η Βουδαπέστη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top