Λίτσα Πατέρα: Το σχόλιο για τη Μελέτη και τη συναισθηματική κακοποίηση

«Μπορεί να έγιναν κάποια πράγματα που εγώ δεν τα ξέρω»

Δείτε όσα είπε η Λίτσα Πατέρα στο Breakfast@Star

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία μετά τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη ότι την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ είχε δεχτεί συναισθηματική κακοποίηση. 

Ελεονώρα Μελέτη: «Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση»

Η Λίτσα Πατέρα συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ για τρεις τηλεοπτικές σεζόν

Η Λίτσα Πατέρα συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ για τρεις τηλεοπτικές σεζόν

Η Λίτσα Πατέρα, που ήταν και τότε η αστρολόγος της εκπομπής, έκανε το δικό της σχόλιο στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά, για τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδά της. «Η Μελέτη ένιωσε κακοποίηση; Δεν το πιστεύω αυτό... ίσως να έχει παρεξηγήσει κάτι, πιστεύω ότι όλοι είχαμε αγκαλιάσει το καινούργιο πρόσωπο. Θέλαμε να πάμε πάρα πολύ καλά και δε θυμάμαι καθόλου να υπήρχε την εποχή εκείνη κανενός είδους κακοποίηση. Δεν ξέρω τι εννοούσε... Μπορεί να έγιναν κάποια πράγματα που εγώ δεν τα ξέρω». 

Λίτσα Πατέρα: «Αυτά είναι παραπάνω από απόρρητο προσωπικό δεδομένο»

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε και για τα «κακά» παιδιά  της τηλεόρασης.«Όταν δουλεύουμε είτε ήλιο έχει είτε βροχή έχει, θα βγούμε έξω... Κάπως έτσι είναι κι η δουλειά, δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα», σχολίασε. «Εγώ προσωπικά δεν είχα τέτοια θέματα», δήλωσε στη συνέχεια. «Όλα αυτά τα χρόνια που έχω ζήσει στην τηλεόραση, μπορεί να υπήρξε μια διαφωνία για κάποιο θέμα, αλλά από εκεί και πέρα περνούσαμε τόσο όμορφα που δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα κακό». 

Δημήτρης Γρηγοράκης, Ελεονώρα Μελέτη, Λίτσα Πατέρα & Κατερίνα Στικούδη το 2007, στην εποχή του Πρωινού Καφέ

Δημήτρης Γρηγοράκης, Ελεονώρα Μελέτη, Λίτσα Πατέρα & Κατερίνα Στικούδη το 2007, στην εποχή του Πρωινού Καφέ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, η Λίτσα Πατέρα μίλησε και για τη συνεργασία της με την Μπέττυ Μαγγίρα στη νέα της εκπομπή. «Η Μπέττυ είναι ένα πολύ γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι, μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι και καλός άνθρωπος και καλοπροαίρετη κι όλο αυτό βοηθάει», είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top