«Δεν περιμένει μωρό η Αμαλία» - Η οργισμένη απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού

Διέψευσε δημοσιεύματα που θέλουν έγκυο την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει η Τζένη Μπαλατσινού, απατώντας σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η Τζένη Μπαλατσινού με φίλους της και κρασί σε σκάφος: «Μου λείπεις!»

Η Τζένη Μπαλατσινού με την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, σε παλαιότερη έξοδο/ φωτογραφία NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού με την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, σε παλαιότερη έξοδο/ φωτογραφία NDP

Δίχως να κρύψει την έντονη δυσαρέσκειά της έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ζητώντας να μπει ένα τέλος στη «μυθοπλασία»..

Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές στην κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου που γιορτάζει

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, πού, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η "λεπτομέρεια" ότι κανένα σημείο της αφήγησης δε συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα - πλην αναληθή- σενάρια για το μέλλον του... Υ.Γ. Όχι δε ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά και η μυθοπλασία έχει τα όριά της...», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top