Κόρα Καρβούνη: Παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό

Νυφούλα η «Νίτσα» από το Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη της Κόρας Καρβούνη στη Μαρία Μπακοδήμου

Η Κόρα Καρβούνη έζησε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή, καθώς την Πέμπτη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό. 

Κόρα Καρβούνη: Δε θα πιστεύετε πόσες γλώσσες μιλάει και ποιες

Η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Οι Πανθέοι στον ΣΚΑΪ, ήταν μια υπέροχη νύφη φορώντας λευκό μάξι νυφικό φόρεμα της κι έχοντας πιάσει έναν κομψό κότσο τα μαλλιά της

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Κορομάντζος, με την Κόρα Καρβούνη & τον Παναγιώτη Γαλανό

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Κορομάντζος, με τους νεόνυμφους  Κόρα Καρβούνη & Παναγιώτη Γαλανό /Φωτογραφία Facebook

Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Κορομάντζος, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τον γάμο και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και τη γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι».   

Κόρα Καρβούνη: «Όταν η δίδυμη αδερφή μου βαριόταν, μιλούσα με το αγόρι της»

Η Κόρα Καρβούνη με τον τηλεοπτικό της σύντροφο στο Αυτή η νύχτα μένει, Γιάννη Τσορτέκη

Η Κόρα Καρβούνη με τον τηλεοπτικό της σύντροφο στο Αυτή η νύχτα μένει, Γιάννη Τσορτέκη

«Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ήταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορονοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης. 

Ηθοποιός από το Αυτή η νύχτα μένει: «Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά»

Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλεργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Έτσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο! Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας», είχε εξομολογηθεί η Κόρα Καρβούνη για τον σύντροφό της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top