Λάουρα Νάργες: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση του γιου της

Οι τρυφερές ευχές και τα «ευχαριστώ» της γλυκιάς μανούλας

Δείτε το βίντεο που πόσταρε η Λάουρα Νάργες για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

Το περασμένο Σάββατο 23/9 η Λάουρα Νάργες κι ο Χρήστος Σαντικάι, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, βάφτισαν τον γιο τους.

Ο γιος τους, ήρθε στη ζωή στις 21 Σεπτεμβρίου του 2022 για να συμπληρώσει με τον πιο όμορφη τρόπο τον έρωτά τους. Το ζευγάρι επέλεξε το όνομα «Αλέξανδρος», καθώς όπως έχουν πει, ήθελαν να είναι συνδεδεμένο με την Ελλάδα

Λάουρα Νάργες- Χρήστος Σαντικάι: Η βάπτιση του γιου τους, Αλέξανδρου

Το βράδυ της Πέμπτης, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από την ξεχωριστή ημέρα.

Η Λάουρα Νάργες δεν αφήνει τον μικρό Αλέξανδρο από την αγκαλιά της!

Η Λάουρα Νάργες δεν αφήνει τον μικρό Αλέξανδρο από την αγκαλιά της! /Φωτογραφία Instagram

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας. Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική (ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει). 

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, έγινε ενός έτους

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε

O σταυρός του νεοφώτιστου Αλέξανδρου

O σταυρός του νεοφώτιστου Αλέξανδρου /Φωτογραφία Instagram

Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους!», σχολίασε στην ανάρτησή της η Λάουρα Νάργες.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top