Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Μποτίνης

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Πάνος Μποτίνης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έφερε η είδηση θανάτου του ηθοποιού Πάνου Μποτίνη.

Ο Παναγιώτης Μποτίνης γεννήθηκε το 1939. Εκτός από την ενασχόλησή του με την υποκριτική υπήρξε αθλητής του bodybuilding, της σφυροβολίας της ΑΕΚ, καθώς και σπουδαίος ορειβάτης με δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και Πρόεδρος του ΣΕΗ, ανέφερε πως συνεργάστηκε με τον Πάνο Μποτίνη πριν χρόνια, παίζοντας τον γιο του.

«Έφυγε ένας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης, συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με πάμπολλες εμφανίσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο...

Έπαιξε πριν 40 χρόνια τον πατερά μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, του Γιώργου Χαραλαμπίδη κι από τότε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γιο του!!! Καλό ταξίδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πάνο....», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Πάνο Μποτίνη

Ο Πάνος Μποτίνης συμμετείχε σε μεγάλες κινηματογράφικές παραγωγές όπως: Η Κόρη του Ήλιου, Βίος και πολιτεία, Λούφα και παραλλαγή, Η δίκη των δικαστών, Με τον Ορφέα τον Αύγουστο, Τοπίο στην Ομίχλη κ.ά.

Είχε πάντα μικρότερους σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Mια από τις τελευταίες που τον είδαμε ήταν Η Πολυκατοικία το 2008, αλλά και το Καρυωτάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top