Καλομοίρα- Γιώργος Μπούσαλης: Η φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια

Επέτειος γάμου για το ζευγάρι- Είναι 13 χρόνια παντρεμένοι

Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη της Καλομοίρας στην εκπομπή Fay's Time

Επέτειο γάμου είχαν η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, χθες 26/9. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 13 χρόνια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη -ηλικίας 10 ετών σήμερα- και τη μικρή Αναστασία, που είναι σήμερα 7 ετών.

Καλομοίρα: Γενέθλια για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη!

H σχέση της με τον Έλληνα επιχειρηματία ξεκίνησε το 2006. Αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Long Island της Νέας Υόρκης, μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της από όταν ήταν παιδιά, μιας που γνωρίζονταν πολύ πριν παντρευτούν.


«Γιορτάζουμε την επέτειό μας! Είσαι το πρώτο και τελευταίο φιλί της ημέρας μου. Τα τρία καταπληκτικά μας παιδιά κάνουν το ταξίδι μας τον μεγαλύτερο θησαυρό. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε η Καλομοίρα στην λεζάντα της ανάρτησής της.

«Ο Γιώργος είναι ο έρωτας της ζωής μου, είναι ο κολλητός μου, είναι η προστασία μου, είναι μια ζεστή αγκαλιά. Τρελαίνομαι για τον άντρα μου» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Fay's Time» η Καλομοίρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top