Η «Σοφούλα» της «Μουρμούρας» έγινε μαμά και βάπτισε και τον γιο της!

Ο μικρός έγινε ενός έτους τον περασμένο Αύγουστο- Πήρε το όνομα Βίκτωρας

Η «Σοφούλα» της «Μουρμούρας» έγινε μαμά πριν από έναν χρόνο και μάλιστα πρόσφατα βάπτισε και τον γιο της!

Ηθοποιός της Μουρμούρας ετοιμάζεται να παντρευτεί

Η 32χρονη ηθοποιός, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 27 Αυγούστου του 2022 και τον περασμένο Αύγουστο, ο μικρούλης είχε τα πρώτα του γενέθλια. 

Στις 2 Σεπτεμβρίου, έγινε και η βάπτιση του γιου της στον ιερό ναό Αγίας Φιλοθέης στο Ψυχικό. «...και επίσημα Βίκτωρας!!Να μας ζήσεις μικρέ εξερευνητή!!!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, κρατώντας αγκαλιά τον γιο της.

«Η βάφτιση του γιου μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, παρουσία καλών φίλων και ηθοποιών. Νονός έγινε ο Δημήτρης Τσολάκης, ηθοποιός και καλός συνάδελφός μας από το θέατρο. Με τον Δημήτρη παίζαμε στην παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη. Τον γιο μας τον βαφτίσαμε Βίκτωρα, όνομα που επιλέξαμε εμείς. Όταν με το καλό μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι, το όνομά του θα το επιλέξει ο Βίκτωρας» είπε η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου στην Real news.

Στιγμιότυπο με τους ηθοποιούς στη «Μουρμούρα»

Στιγμιότυπο με τους ηθοποιούς στη «Μουρμούρα»

Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του «Mην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ως «Σοφούλα», τηλεπτική κόρη του ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη, Μπάμπη και Ξένιας, ρόλοι που υποδύονται ο Σπύρος Τσεκούρας και η Άννα Κουτσαφτίκη αντίστοιχα. 

Η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια με τον επίσης ηθοποιό, Στέλιο Νίνη. Όπως είπε η ίδια, έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης και το επόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top