Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ενημέρωσα τη σύζυγο του άντρα που με φλέρταρε»

Ένας παντρεμένος φλέρταρε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή Fay's Time

Εφιαλτικές μνήμες από το παρελθόν ξύπνησαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν πριν από λίγες ημέρες ένας παντρεμένος άνδρας την προσέγγισε και προσπάθησε να τη φλερτάρει στο Instagram.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε»

 

 

Τότε θυμήθηκε την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια ενώ πήγαινε στη δουλειά της κι από τότε μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε συνολικά 20 χειρουργικές επεμβάσεις.

Δίχως δεύτερη σκέψη δημοσίευσε τις συνομιλίες και εξήγησε τον λόγο που προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση. «Γνωρίζει σε ποια θέση με έχει φέρει αυτή η συμπεριφορά οπότε το θεωρώ ανήθικο και προσβλητικό. Δε θέλω να το προσωποποιήσω γιατί είναι ένα γενικό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει. Ήθελα να επισημάνω ότι κάτι τόσο αφελές μπορεί να οδηγήσει σε κάτι σοβαρό, όπως σχεδόν να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Δεν είναι κακό να φλερτάρουμε, αλλά να προσπαθούμε να τον κοροϊδέψουμε και να τον εξαπατήσουμε», εξήγησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στην εκπομπή Fay’s Time.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για αυτήν τη γυναίκα!»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αν και αρχικά δε γνώριζε πως ο άνδρας που την προσέγγισε ήταν παντρεμένος όταν το κατάλαβε ψάχνοντας το προφίλ του το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ενημερώσει τη σύζυγό του.

«Την έχω ενημερώσει γιατί το θεώρησα σωστό», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top