Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε»

Δημοσίευσε μηνύματα που της έστειλε παντρεμένος

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω νιώσει θυμό και μίσος για αυτήν τη γυναίκα!»

Τρία χρόνια μετά τη σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι εναντίον της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στο Instagram, το μεσημέρι της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου.

Σε stories που ανέβασε στο Instagram, κοινοποίησε τη συνομιλία με έναν παντρεμένο άνδρα. Προειδοποίησε μάλιστα τους followers της πως αν της ξαναρίξουν βιτριόλι, θα... πρέπει να γνωρίζουν τι έχει συμβεί!

Συγκεκριμένα, το story της γράφει: «Στο επόμενο story θα δείτε 2 πράγματα: 1. Ένα ζώον που πραγματικά δεν ξέρω αν και τι σκέφτεται. 2. Τον "λόγο" που δέχτηκα επίθεση με βιτριόλι. Αν μου ξανά ρίξουν μην ψάχνετε ποιος και τι και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Υ.Γ Είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά. Μια απογοήτευση γενικά. Όλοι γνωρίζουν τι έχω τραβήξει αλλά μερικοί τον χαβά τους».

παλιοσπυρου

Στις αναρτήσεις της φαίνεται ότι ο άνδρας της έχει στείλει πολλές φορές «τι κάνεις» και να τη φλερτάρει ασταμάτητα.

Τότε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον ρώτησε «Η Όλγα το ξέρει;», αναφερόμενη στη σύζυγό του. «Χαχα, ότι μου αρέσεις; Δεν έκανα κάτι κακό» της απάντησε ο παντρεμένος.

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν

παλιοσπυρου

παλιοσπυρου

παλιοσπυρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συνεχίζει τις διακοπές της

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία απολαμβάνει ακόμη μερικές μέρες διακοπών.

Όπως είδαμε στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media, η ίδια βρίσκεται σε κάποιο νησί και χαλαρώνει πλάι στο κύμα. Άλλωστε, ο Σεπτέμβριος είναι υπέροχος μήνας για διακοπές.

Μέσω Instagram stories, πόζαρε φορώντας το μπικίνι της, γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο καπέλο. Σε άλλη ανάρτηση, δείχνει το outfit που επέλεξε για τη νυχτερινή της έξοδο.

Δείτε τα στιγμιότυπα
 

παλιοσπύρου

παλιοσπυροου

παλιοσπύρου

Πριν μερικές μέρες, η Ιωάννα ευχήθηκε «Καλό Μήνα» στους followers της στο Instagram με νέο βίντεο, στο οποίο ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top