Ναόμι Κάμπελ για τον εθισμό της στα ναρκωτικά: «Σκότωνα τον εαυτό μου»

Πώς κατάφερε να σωθεί

Η Ναόμι Κάμπελ προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά που παραλίγο να τη σκοτώσει στο απόγειο της καριέρας της, κατά τη δεκαετία του '90.

Η Ναόμι Κάμπελ απέκτησε δεύτερο μωράκι στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά»

Το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάχρηση ουσιών στο παρελθόν στο νέο docuseries του AppleTV+, με τίτλο «The Super Models», και παραδέχτηκε ότι στράφηκε στην κοκαΐνη για να αντιμετωπίσει τα παιδικά τραύματα και τον θάνατο του Ιταλού σχεδιαστή και στενού φίλου της, Τζιάνι Βερσάτσε.

«Υποθέτω ότι όταν άρχισα να κάνω χρήση, ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι τόσο... μαλ**ία, πραγματικά είναι», είπε η Κάμπελ.

«Νομίζεις, "Ω, θα επουλώσει αυτή την πληγή". Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο μεγάλο φόβο και άγχος. Γι' αυτό και θύμωσα πολύ» πρόσθεσε το τοπ μόντελ.

Επιπλέον, τόνισε ότι συγκλονίστηκε όταν ο Βερσάτσε δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι Μπιτς το 1997.

 

 

«Ήταν πολύ ευαίσθητος στο να με νιώθει, σαν να με ωθούσε, με ωθούσε να βγω έξω και να πάω πιο μακριά, όταν δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου για να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου μεγάλωσε πολύ» θυμήθηκε η Κάμπελ.

H Βρετανίδα καλλονή πάλεψε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά για πέντε χρόνια, καταρρέοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης το 1999.

«Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου - μιλώντας για εγκατάλειψη. Προσπάθησα να το καλύψω αυτό με κάτι», εξομολογήθηκε στο ντοκιμαντέρ. «Δεν μπορείς να το καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό».

Αλλά εκείνο το τρομακτικό περιστατικό ήταν η κρίσιμη στιγμή που την έκανε να επιλέξει να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης και να σωθεί.

«Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η 53χρονη Κάμπελ.

«Μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω. Και εξακολουθεί να εμφανίζεται μερικές φορές. Αλλά απλώς τώρα έχω τα εργαλεία για το πώς να το αντιμετωπίζω όταν εμφανίζεται» είπε.

 

Η Ναόμι Κάμπελ είχε ακόμα μιλήσει παλαιότερα για το παιδικό τραύμα που βίωσε όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της.

Η Κάμπελ μίλησε για τα θέματα εγκατάλειψής της σε συνέντευξή της στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς το 2000, η οποία προβλήθηκε στο Super Models».

«Υπάρχουν πολλά θέματα που έχω από την παιδική μου ηλικία», είπε. «Λοιπόν, για παράδειγμα, το να μη γνωρίζεις τον πατέρα σου, να μη βλέπεις τη μητέρα σου. Αυτό φέρνει στην επιφάνεια πολλά, εκδηλώνει πολλά συναισθήματα».

«Ένα από αυτά τα συναισθήματα, οπωσδήποτε είναι ο θυμός. Είναι η εκδήλωση ενός βαθύτερου ζητήματος, νομίζω του θυμού. Και αυτό για μένα, νομίζω ότι βασίζεται στην ανασφάλεια, την αυτοεκτίμηση και τη μοναξιά...» συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top