Ντρου Μπάριμορ: Ανέβαλε την πρεμιέρα της μετά από έντονες αντιδράσεις

Διαμαρτυρία έξω από το στούντιο της απεργοσπάστριας ηθοποιού

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Ντρου Μπάριμορ από το Breakfast@Star

Τι κι αν προετοίμαζε την τηλεοπτική της επιστροφή με το talk show της που... σκίζει, η απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων στις ΗΠΑ άφησαν την Ντρου Μπάριμορ εκτός μικρής οθόνης

H Ντρου Μπάριμορ έχει δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ και πλέον... το βαριέται!

Η ηθοποιός και -πλέον- παρουσιάστρια που δέχτηκε επικρίσεις καθώς συνέχιζε να «γυρίζει» νέα επεισόδια της ημερήσιας εκπομπής της παρά τις συνεχιζόμενες απεργίες, λέει τώρα ότι θα περιμένει μέχρι να επιλυθούν τα εργασιακά ζητήματα. Λίγες ώρες αργότερα, ένα άλλο talk show του CBS, το The Talk, αποφάσισε επίσης να καθυστερήσει την επιστροφή του.  

Η Ντρου Μπάριμορ πέρασε με επιτυχία από την υποκριτική στην τηλεόραση

Η Ντρου Μπάριμορ πέρασε με επιτυχία από την υποκριτική στην τηλεόραση /Φωτογραφία AP Images/Kevin Wolf

«Άκουσα τους πάντες και παίρνω την απόφαση να αναβάλω την πρεμιέρα της εκπομπής μέχρι να τελειώσει η απεργία», έγραψε η Μπάριμορ στο Instagram της την Κυριακή. «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τη βαθύτατη συγγνώμη μου σε όποιον έχω πληγώσει και, φυσικά, στην απίστευτη ομάδα μας που εργάζεται στην εκπομπή και την έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα. Προσπαθήσαμε πραγματικά να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε μπροστά. Κι ελπίζω πραγματικά για μια λύση για ολόκληρη τη βιομηχανία πολύ σύντομα».

Η ανάρτηση της Ντρου Μπάριμορ

Η αρχική απόφαση της ηθοποιού και παρουσιάστριας να επιστρέψει το The Drew Barrymore Show στον «αέρα» τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου -χωρίς τους τρεις συνδικαλιστές συγγραφείς της και με διαδηλωτές έξω από το στούντιό της- αντιμετωπίστηκε με αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εκπομπή της στο CBS συνέχισε τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα με απεργούς σεναριογράφους να διαμαρτύρονται έξω από το στούντιο! 

Ντρου Μπάριμορ: «Ταξίδεψε» 22 χρόνια πίσω με τους Άγγελους του Τσάρλι

Σύμφωνα με το Variety, τα επεισόδια του talk show που γυρίστηκαν την περασμένη εβδομάδα δε θα βγουν στον «αέρα», αντίθετα, θα προβάλλονται προς το παρόν επαναλήψεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top