Ντρου Μπάριμορ: «Ταξίδεψε» 22 χρόνια πίσω με τους Άγγελους του Τσάρλι

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού με την Κάμερον Ντίαζ και τη Λούσι Λιου

Δείτε βίντεο για την Ντρου Μπάριμορ από το Breakfast@Star

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η απόφαση της Ντρου Μπάριμορ να αφήσει τη μεγάλη οθόνη και να αφοσιωθεί στην παρουσίαση της δικής της εκπομπής.

Ντρου Μπάριμορ: «Θα μπορούσα να κάνω αποχή από το σεξ για χρόνια»

Παρότι από πολύ μικρή ηλικία στη βιομηχανία του κινηματογράφου, ο ρόλος της στις ταινίες Οι Άγγελοι του Τσάρλι στις αρχές της χιλιετίας, έμεινε ανεξίτηλος στον χρόνο. Μαζί με την Κάμερον Ντίαζ και τη Λόυσι Λιου, είχαν μια από τις πιο επιτυχημένες γυναικείες συνεργασίες στη μεγάλη οθόνη.

Ντρου Μπάριμορ & Κάμερον Ντιάζ συνεχάρησαν τη φίλη τους Λούσι Λιου όταν απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας το 2019

Ντρου Μπάριμορ & Κάμερον Ντιάζ συνεχάρησαν τη φίλη τους Λούσι Λιου όταν απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας το 2019 /Φωτογραφία AP Images

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 47χρονη σταρ ανέβασε μια φωτογραφία με τις τρεις τους, 22 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας. Σε αυτή βλέπουμε τις πρωταγωνίστριες να ποζάρουν χαμογελαστές κι αγκαλιασμένες.

Drew Barrymore: «Πέρασα 18 μήνες σε ψυχιατρική πτέρυγα»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ντρου Μπάριμορ

Παρότι οι κριτικοί είχαν «θάψει» την ταινία δράσης, η κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικές σειράς των 70s αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στη λίστα με τις πιο εμπορικές ταινίες για το 2000. Η επιτυχία της ταινίας με τις Μπάριμορ, Λιου και Ντίαζ, οδήγησε στη δημιουργία ενός sequel, τρία χρόνια μετά.

Ακούστε το τραγούδι των Destiny's Child, Independent Women, Pt. 1 από την πρώτη ταινία Charlie's Angels
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top