Καρβέλας για Βίσση: «Πόσο μ....ς πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα»

To παθιασμένο τους φιλί στο στόμο μπροστά σε χιλιάδες κόσμου

«Στην αρχή φοβόμουν τον Νίκο Καρβέλα γιατί είναι παρορμητικός και πανέξυπνος» είχε πει σε συνέντευξή της στη Λάρνακα η Άννα Βίσση, τον Ιούνιο του 2023/ εκπομπή Alpha «Καλύτερα δε γίνεται»

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο στη συνείδηση του κόσμου είναι ένα διαχρονικό ντουέτο, αφού η μουσική τους «ταξιδεύει» το κοινό εδώ και δεκαετίες

Άννα Βίσση: Η ανάρτηση-αφιέρωση για γενέθλια του Νίκου Καρβέλα

Με αφορμή την επετειακή συναυλία της Άννας Βίσση για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι, συναντήθηκαν επί σκηνής με τον Νίκο Καρβέλα, με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις στο κοινό τους. 

@annavissi.fans 😂😍 #annavissi #annavissiofficial #vissi #nikoskarvelas #karvelas #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound - annavissi.fans⚡️

Την έπιασε λοιπόν από το χέρι και είπε: «Πόσο μ@@@@ς πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά αυτή με άφησε», με την Άννα Βίσση να απαντάει: «Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε…».

Νίκος Καρβέλας: Οι γάμοι, τα παιδιά και ο θάνατος που έγινε τραγούδι

«Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν, τι είπα ο π…;» πρόσθεσε ο Νίκος Καρβέλας.
Οι δυο τους αντάλλαξαν κι ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, πράγμα που συνηθίζουν να κάνουν άλλωστε όταν συναντιούνται στη σκηνή.

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, τη Σοφία, το 1983, η οποία τους έχει χαρίσει και δύο εγγόνια, τον Νίκο και τον Νέστορα.  Ο Νίκος Καρβέλας έχει ακόμη δύο παιδιά.

 

Τον 15χρονο σήμερα Ανδρέα, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια κι έναν μικρό ακόμη μπόμπιρα από τη σχέση του με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top