Brooke Shields: Η κόρη της με φόρεμα που φορούσε η ηθοποιός πριν 22 χρόνια

Η ηθοποιός είναι καλλονή και στα 58 της χρόνια

Η μόδα επανέρχεται και τα ρούχα ξαναβρίσκουν τη «λάμψη» τους, ειδικά όταν κρύβονται και «συναισθηματικοί λόγοι» ... πίσω από τα λαμπερά υφάσματα. 

Μπρουκ Σιλντς: Με βίασαν στην αρχή της καριέρας μου στο Χόλιγουντ

Όπως στην περίπτωση της 17χρονης κόρης της Brooke Shields, η οποία εμφανίστηκε με τουαλέτα της καλλονής μαμάς της, που η ίδια είχε φορέσει πριν από 22 χρόνια.

H 58χρονη ηθοποιός έδωσε στην κόρη της, Γκρίερ Χέντσι, να φορέσει για την πρεμιέρα της παράστασης που παρουσίασε στο Café Carlyle, ένα maxi φόρεμα σε χρυσαφί απόχρωση στολισμένο με παγιέτες. Η ίδια το είχε φορέσει στο Marshall Field's Fash Bash στο Chicago Theater το 2003.

Στην Ελλάδα η Brooke Shields - Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα 57 της

Η έφηβη, η οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο με την IMG Models, είχε ανάλαφρες μπούκλες τα μακριά μαλλιά της και δε φόρεσε καθόλου κοσμήματα.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε τις κόρες της Brooke Shields στις κόρες της. Το 2021, το «κορίτσι της Γαλάζιας Λίμνης» έδωσε στην 18χρονη τότε κόρη της, Ρόουαν, να φορέσει στον χορό της αποφοίτησής της το εμβληματικό κατακόκκινο φόρεμα που φόρεσε η ίδια στις Χρυσές Σφαίρες το 1998.

H Brooke Shields με την κόρη της Γκρίερ (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

H Brooke Shields με την κόρη της Γκρίερ, το 2023 (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Η Brooke Shields έχει δύο κόρες, τη Ρόουαν, 20 ετών και την Γκρίερ, 17 ετών, με τον σύζυγό της και σεναριογράφο, Κρις Χένσι.

H Brooke Shields με την κόρη της Ρόουαν, το 2022(AP Photo/Jose Luis Magana)

H Brooke Shields με την κόρη της Ρόουαν, το 2022(AP Photo/Jose Luis Magana)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top