Μαρία Αντωνά για Μπέττυ Μαγγίρα: «Περίμενα να την ακολουθήσω στον ΑΝΤ1»

Όσα δήλωσε στην κάμερα του Happy Day

Δείτε δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά στην κάμερα του Happy Day 

Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν ανακοινώθηκε η μεταγραφή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 από το OPEN. 

Από την πρωινή καθημερινή ζώνη, η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή της «Ι LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ» να προβάλλεται στις 10:00 και να επικεντρώνεται στη lifestyle θεματολογία. 

Μπέττυ Μαγγίρα: Aυτή είναι η ομάδα της εκπομπής της «I love Σου Κου»

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στα γενέθλια του συντρόφου της Μαρίας Αντωνά, Άρη Σοϊλέδη/ Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Ζότος

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στα γενέθλια του συντρόφου της Μαρίας Αντωνά, Άρη Σοϊλέδη/ Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Ζότος

Η Μαρία Αντωνά δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που η πρώην συνεργάτιδα της στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», Μπέττυ Μαγγίρα, δεν της πρότεινε να την ακολουθήσει στο καινούριο της τηλεοπτικό εγχείρημα, σύμφωνα με δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day.

Επιβεβαιώνει η Μπέττυ Μαγγίρα: «Αν γίνει το YFSF θα το παρουσιάσω εγώ»

«Υπήρχαν λόγοι που δεν έμεινε η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. Δεν έχω ανάγκη να αναλύσω γιατί δεν με πήρε στον ΑΝΤ1. Αυτοί οι λόγοι δεν ξέρω ποιοι είναι, τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν, δεν θα τους αναζητήσω», είπε η αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Η δυσάρκεια της Μαρίας Αντωνά που δε θα είναι στη νέα εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

Η δυσαρέσκεια της Μαρίας Αντωνά που δε θα είναι στη νέα εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

«Τελειώνοντας η εκπομπή, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε την πρόταση από το OPEN και τον Νίκο Κοκλώνη να παραμείνει στο OPEN. Εγώ παρότι είχα πρόταση από αλλού, αποφάσισα να δώσω προτεραιότητα στην εκπομπή και την Μπέττυ, την οποία λατρεύω πάρα πολύ. Ήμουν πάνω από το τηλέφωνο. Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν μία κατάσταση που και η ίδια δεν ήξερε ακριβώς τι θα συμβεί, ζύγιζε τα πράγματα από εδώ, ζύγιζε τα πράγματα από εκεί, περιμέναμε κι εμείς να μάθουμε», πρόσθεσε η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός. 

«Ξαφνικά ήρθε η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα η Μπέττυ εκείνη τη μέρα μας είχε πει ότι δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, προσπαθώ να διαπραγματευτώ για όλους. Νομίζω ότι αν μπορούσε να μας πάρει, προφανώς και θα μας έπαιρνε όλους μαζί. Περίμενα να ακολουθήσω, δεν ακολούθησα, όλα καλά. Έχουμε μιλήσει με την Μπέττυ, έχουμε υπέροχη σχέση», κατέληξε η ίδια.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top