Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης από το OPEN

Τι απάντησε η παρουσιάστρια για το Your Face Sounds Familiar;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα ήταν τη Δευτέρα η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σύντομα θα κάνει τη δική της πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με το I love Sou Kou, στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Η ίδια μίλησε για το νέο της βήμα, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησης από το OPEN

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, ανέφερε για πρώτη φορά πως υπήρξε το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους πέρυσι, όμως θεώρησαν πως δε θα πετύχαινε κι αμέσως ξεκίνησε να την «πειράζει» για αυτό. «Θα μπορούσαμε τελικά να είχαμε κάνει μαζί εκπομπή, αλλά δε με ήθελες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας, με την ίδια να απαντάει με χιούμορ: «Φοβήθηκα Γιώργο μου. Όχι εσένα, εμένα. Το στόμα μου φοβήθηκα». 

Γιώργος Λιάγκας & Μπέττυ Μαγγίρα, μια συνεργασία που δεν είδαμε ποτέ... 

Γιώργος Λιάγκας & Μπέττυ Μαγγίρα, μια συνεργασία που δεν είδαμε ποτέ... 

«Η Χρύσα μου λέει ότι θα σε ήθελε πάρα πολύ δίπλα μου για να μου τη λες. Θα μου την έλεγες;», συνέχισε εκείνος κι η Μπέττυ Μαγγίρα αποκρίθηκε γελώντας: «100%. Για αυτό δεν ήρθα». 

Μπέττυ Μαγγίρα: Ανακοινώθηκε επίσημα από τον ANT1

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια απάντησε και για την αποχώρησή της από το OPEN και τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: «Νομίζω ότι βρήκα τη θέση μου κι εγώ. Σίγουρα συζήτησα να μείνω στο OPEN, γιατί ήμουν ήδη δύο χρόνια εκεί. Αλλά η απόφαση πάρθηκε κάτω από πολύ σκέψη, ώριμη. Είμαι άνθρωπος που το σκέφτομαι πάρα πολύ τα βήματά μου, δε θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις».

«Ακούω πάρα πολύ τον άντρα μου (σ.σ. τον πρώην πολίστα Δημήτρη Μάζη), σίγουρα, γιατί με ξέρει πάρα πολύ καλά», δήλωσε όταν τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που συμβουλεύτηκε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο του καλοκαιριού

«Γράφτηκε ότι δέχθηκες μια πίεση από την εταιρεία παραγωγής που είχες την εκπομπή σου να δεχθείς κάποια πρόσωπα που δεν ήταν της αρεσκείας σου», τη ρώτησε στη συνέχεια. 

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας με το OPEΝ

«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Δεν ξέρω αν υπήρχε από αυτούς κάποια τέτοια πρόθεση, αλλά σε μένα δεν έγινε ποτέ προσωπικά αυτή η κουβέντα. Υπήρχαν κάποιοι λόγοι που με ώθησαν στο να φύγω, δε θα ήθελα τώρα να τους αναλύσω, να σου πω την αλήθεια, γιατί είναι δουλειά για εμένα», κατέληξε.

Στην ερώτηση για το αν θα παρουσιάζει τον νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar όπως ακούγεται, με τον τρόπο της η Μπέττυ Μαγγίρα το... επιβεβαίωσε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top